Geverifieerde verhuurder

Appartement Wijk aan Zee

Verlengde Voorstraat (1949CM)

Per direct beschikbaar

€ 580 p/m

20m²

1 kamer

Omschrijving

**GEZELLIGE KAMER IN HET HART VAN WIJK AAN ZEE**

**Adres**: Verlengde Voorstraat, 1949 CM WIJK AAN ZEE

**Type**: Appartement, Overige, Studenten kamer

**Wijk**: Wijk Aan Zee


Welkom in deze knusse kamer gelegen aan de bruisende Verlengde Voorstraat in Wijk Aan Zee! Dit gestoffeerde en gemeubileerde appartement is perfect voor werkende persoon die op zoek is naar een rustige plek om te wonen. Als huisdier- en rookvrije omgeving zal je hier zonder zorgen kunnen genieten van je nieuwe thuis. Je deelt de keuken en badkamer met een nette medebewoner, wat zorgt voor gezelligheid en een huiselijke sfeer.

---

**VOORZIENINGEN DIE DEZE KAMER BIEDT**

Deze kamer is ideaal voor studenten, werkenden, alleenstaanden en expats die op zoek zijn naar een comfortabele plek om te wonen. Met haar centrale ligging biedt het appartement tal van voorzieningen binnen handbereik. Hieronder vind je een overzicht van wat dit appartement te bieden heeft:

1. **Gemeubileerde en gestoffeerde woonruimte**: Je hoeft geen stress te hebben over de inrichting, want deze knusse kamer is al voorzien van meubels en vloerbedekking. Het enige wat je hoeft te doen is je eigen persoonlijke touch toevoegen.

2. **Gezamenlijke faciliteiten**: Je deelt de keuken en badkamer met een nette medebewoner. Dit zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer, maar het is ook praktisch omdat je niet alles zelf hoeft aan te schaffen.

3. **Perfecte locatie**: Gelegen in het hart van Wijk Aan Zee, geniet je van alle voordelen van stadsleven. Supermarkten, restaurants, cafés en winkels bevinden zich allemaal op loopafstand, wat zorgt voor ultiem gemak.

4. **Geschikt voor diverse doelgroepen**: Of je nu een student, werkende, alleenstaande of expat bent, deze kamer biedt een comfortabel thuis voor iedereen.

---

**OMGEVING EN LIGGING**

Wijk Aan Zee is een fantastische locatie om te wonen. Met haar prachtige stranden en levendige atmosfeer is er altijd wel iets te beleven. Je kunt heerlijk wandelen langs de kustlijn, genieten van diverse watersportactiviteiten of gewoon relaxen in een van de vele strandtenten. Daarnaast zijn er ook verschillende natuurgebieden in de omgeving die perfect zijn voor lange wandelingen en fietstochten.

De bereikbaarheid van Wijk Aan Zee is uitstekend. Met het openbaar vervoer bereik je gemakkelijk omliggende steden en dorpen, zoals Beverwijk en Haarlem. Ook de snelwegen zijn goed te bereiken, waardoor je binnen no-time bij jouw bestemming bent.

---

**PLANNEN VOOR EEN PRE-BOOKING?**

Ben je geïnteresseerd in deze gezellige kamer in Wijk Aan Zee? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op voor meer informatie of om een PRE-BOOKING in te plannen. We helpen je graag verder en laten je graag zien wat dit appartement te bieden heeft!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 580 per maand

Oppervlakte

20m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Verlengde Voorstraat
  • 1949CM
  • Wijk aan Zee

Vergelijkbaar aanbod