Geverifieerde verhuurder

Appartement Wassenaar

Ridderlaan (2242GR)

Per direct beschikbaar

€ 1.250 p/m

77m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

BINNENKORT BESCHIKBAAR TE HUUR

Project Verhuur in Ridderhof

Aantrekkelijke 2 (1 slaapkamer) en 3 (2 slaapkamers) -kamer huurappartementen voor mensen van 55 jaar en ouder gelegen aan Ridderlaan/Poortlaan, direct nabij het dorpscentrum van Wassenaar.

DE APPARTEMENTEN
In Ridderhof zullen twee kleinschalige woongebouwen komen, elk met 22 prachtige appartementen voor de vrije sector huur.
Deze appartementen zijn 67 m² tot 81 m² groot en verschillen in indeling.
Elk appartement zal beschikken over een eigen buitenruimte en is uitgerust met een complete keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met onder andere een brede wastafel en inloopdouche. De muren worden wit geschilderd en u hoeft zich geen zorgen te maken over energieverbruik, veiligheid en onderhoud.
Deze drempelvrije appartementen zijn energiezuinig met voorlopig Energielabel A++.

Indicatie oplevering van de appartementen is zomer 2024.
Start verhuur eerste kwartaal 2024.
De minimale huurperiode is 1 jaar.
De appartementen in Ridderhof worden aangeboden voor een huurprijs vanaf een indicatieve € 1.150,= p/m voor een 2-kamer appartement (1 slaapkamer) en € 1.250,= p/m voor een 3-kamer appartement (2 slaapkamers).

PARKEREN/OPSLAGRUIMTES
Parkeren bevindt zich rond de woongebouwen en de appartementen zullen individuele bergingen hebben. Er zal ook een gemeenschappelijke fietsenstalling zijn, inclusief parkeerplaats voor scootmobielen.

OMGEVING
In Ridderhof woont u centraal in Wassenaar en kunt u elke dag genieten van alles wat Wassenaar te bieden heeft. Het historisch centrum voor de dagelijkse boodschappen of een heerlijk kopje koffie. Naast voorstellingen, organiseert het 'Warenar Theater' ook regelmatig kunstlezingen en jazzmiddagen.

Bent u bekend in de omgeving? Dan kent u ongetwijfeld de fantastische wandel-, fiets- en golfmogelijkheden in het duinlandschap van 'Meijendel'. Houdt u van een beetje meer activiteit? Wie weet begint uw dag met wat baantjes trekken in het nabijgelegen zwembad 'Sterrenbad' of een potje tennis bij de 'Kieviten'.
U kunt ook genieten dicht bij huis. De groene, parkachtige tuin nodigt uit tot een wandeling of een praatje met de buren.

INTERESSE
Bent u 55 jaar of ouder en wilt u graag in Ridderhof wonen? Meld u dan aan via de projectwebsite: hureninwassenaar.nl

U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de voortgang van het project.
Aangezien het project zich nog in de voorbereidende fase bevindt, zijn er momenteel helaas geen brochures/plattegronden/huurprijzen, etc. beschikbaar. De huurvoorwaarden zijn te vinden als download op de website: hureninwassenaar.nl.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.250 per maand

Oppervlakte

77m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Ridderlaan
  • 2242GR
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod