Geverifieerde verhuurder

Appartement Wassenaar

Ridderhof (2242DZ)

Per direct beschikbaar

€ 1.390 p/m

77m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Registreer nu voor de appartementen in Ridderhof, tot 29 februari om 12:00u.

Ridderhof biedt aantrekkelijke 2- en 3-kamer seniorenappartementen vanaf 55 jaar, gelegen aan Ridderlaan/Poortlaan, vlakbij het dorpscentrum van Wassenaar. De twee kleinschalige woongebouwen zullen per stuk 22 mooie appartementen bevatten voor de vrije huursector, variërend van 67 m² tot 81 m². Elk appartement heeft een eigen buitenruimte, onder vloerverwarming, een complete keuken, en een badkamer met onder andere een inloopdouche. De energiezuinige appartementen hebben een voorlopig energielabel A++ en zijn voorzien van alle gemakken. De geschatte opleveringsdatum is zomer 2024, met een minimale huurperiode van 1 jaar en prijzen vanaf €1.150 per maand voor een 2-kamer appartement en €1.250 per maand voor een 3-kamer appartement.

Parkeergelegenheid en individuele opslagruimtes zijn beschikbaar. In de omgeving van Ridderhof geniet je van winkels, theater, natuur en recreatieve activiteiten. Ben je 55+ en geïnteresseerd? Registreer online voor meer informatie over de huurvoorwaarden.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.390 per maand

Oppervlakte

77m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Ridderhof
  • 2242DZ
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod