Geverifieerde verhuurder

Appartement Wapenveld

de Vree (8191JE)

Per direct beschikbaar

€ 689 p/m

56m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit twee kamer appartement is beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar. Het is gelegen op de begane grond van het woongebouw Rehoboth, dat verbonden is met het woonzorgcentrum Rehoboth. Het appartement heeft een ruime woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Het beschikt ook over een eigen terras waar u kunt genieten van de zon en het uitzicht op het park. Er is een lift in het gebouw en een collectieve fietsenberging. U kunt uw auto parkeren op de gezamenlijke parkeerplaatsen of op openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde. De woning is beschikbaar in overleg.

Voor deze sociale huurwoning gelden inkomenseisen. U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De inkomensgrenzen voor 2024 zijn te vinden op een website waar u huursubsidie kunt aanvragen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.

Als u enthousiast bent over deze woning en voldoet aan de inkomensrichtlijnen, kunt u zich inschrijven als woningzoekende via een specifieke website. Als er meerdere vergelijkbare inschrijvingen zijn, wordt er op volgorde van binnenkomst een willekeurig dossier gekozen. U ontvangt bericht als u bent geselecteerd. Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf. De huurovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand.

Let op, alle informatie is indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 689 per maand

Oppervlakte

56m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • de Vree
  • 8191JE
  • Wapenveld

Vergelijkbaar aanbod