Geverifieerde verhuurder

Appartement Veenendaal

Spanjaardsgoed (3901HC)

Per direct beschikbaar

€ 1.381 p/m

76m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Welkom in Lindewijck, een ruim nieuwbouwproject gelegen nabij het centrum van Veenendaal. Hier vind je stijlvolle appartementen en luxe penthouses die ontworpen zijn om aan al jouw woonwensen te voldoen. Elk appartement wordt opgeleverd met prachtig sanitair en een complete keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Daarnaast zijn er in fase II nog 4 luxe penthouses beschikbaar, met royale ruimtes en panoramische vergezichten. Deze penthouses hebben een eigen parkeerplaats, berging en buitenruimte.

De 3-kamerappartementen hebben oppervlaktes van ca. 76 m² t/m 87.5 m² en zijn beschikbaar in fase I en II. De penthouses hebben oppervlaktes van ca. 136 m² t/m 155 m² en worden helemaal afgewerkt, inclusief vloer. Alle appartementen hebben een berging en buitenruimte, en voor vrijwel alle huurders is een parkeerplaats te huur.

De huurvoorwaarden voor de vrije sector appartementen en penthouses zijn als volgt: voor een éénverdiener geldt een inkomenseis van 2,5x de bruto maandhuur, inclusief vaste toeslagen en vakantiegeld. Voor tweeverdieners telt het tweede brutosalaris voor 100% mee. De borgsom bedraagt 2 maanden huur en bij een minimumsalaris van 75% van de inkomenseis is een garantiestelling van derden vereist. Huisdieren zijn alleen toegestaan na toestemming van de beheerder.

Heb jij interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat je betoveren door deze unieke woongelegenheid die je altijd al hebt gewenst. Welkom in Lindewijck, welkom thuis!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.381 per maand

Oppervlakte

76m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Spanjaardsgoed
  • 3901HC
  • Veenendaal

Vergelijkbaar aanbod