Geverifieerde verhuurder

Appartement Veenendaal

Spanjaardsgoed (3901HC)

Per direct beschikbaar

€ 1.310 p/m

76m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Welkom in Lindewijck, een stijlvol nieuwbouwproject nabij het centrum van Veenendaal. Hier vind je prachtige appartementen en luxe penthouses die aan al jouw woonwensen voldoen. Elk appartement wordt opgeleverd met sanitair en een complete keuken met inbouwapparatuur. In de volgende fase zullen er ook 4 luxe penthouses beschikbaar zijn, met royale ruimtes, panoramische vergezichten en een badkamer en een luxe keuken met kookeiland en bar.

De 3-kamerappartementen hebben oppervlaktes van ca. 76 m² t/m 87.5 m², terwijl de penthouses oppervlaktes hebben van ca. 136 m² t/m 155 m² en worden volledig afgewerkt inclusief vloer. Alle appartementen en penthouses hebben een eigen berging en buitenruimte. Voor vrijwel alle huurders van de vrije sector appartementen is een parkeerplaats te huur.

De huurvoorwaarden voor de vrije sector appartementen en penthouses zijn als volgt: 2,5x bruto maandhuur als inkomenseis voor een eenverdiener, terwijl het tweede brutosalaris van tweeverdieners voor 100% meetelt. Er wordt een borgsom van 2 maanden huur gevraagd, tenzij het minimumsalaris 75% is van de inkomenseis of er sprake is van een proeftijd. Huisdieren zijn alleen toegestaan na goedkeuring van de beheerder.

We verwelkomen je graag in Lindewijck, waar stijlvol wonen en ultiem wooncomfort samenkomen. Neem vandaag nog contact met ons op voor deze unieke woongelegenheid die je altijd al hebt gewenst.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.310 per maand

Oppervlakte

76m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Spanjaardsgoed
  • 3901HC
  • Veenendaal

Vergelijkbaar aanbod