Geverifieerde verhuurder

Appartement Utrecht

Auriollaan (3527EX)

Per direct beschikbaar

€ 1.550 p/m

77m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

De vertrekkende huurder van deze woning heeft een kandidaat voorgedragen die voorrang kan krijgen op de wachtlijst als deze persoon het huurt. Indien dit niet doorgaat, zullen we de woning zoals gebruikelijk verhuren.

Deze woning is een huis met een keuken voorzien van alle apparatuur, een badkamer met douche en een scheidingswand, en volledig betegelde toiletten. Het appartement met 3 kamers heeft twee slaapkamers, een ruime woonkamer en twee bijna even grote slaapkamers.

In overeenstemming met de regels van de gemeente Utrecht is het toegestaan om met 3 personen in een zelfstandige woonruimte te wonen, maar dit project staat slechts 2 huisgenoten toe in woningen met maximaal 2 slaapkamers.

Het complex in Kanaleneiland bestaat uit vier gebouwen met volledig gerenoveerde en luxueus afgewerkte appartementen. De voordelen van wonen aan de Auriollaan zijn onder andere de centrale ligging in Utrecht, een winkelcentrum op 200 meter afstand en goede verbindingen met het openbaar vervoer. Utrecht Centrum is in 15 minuten per fiets bereikbaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.550 per maand

Oppervlakte

77m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Auriollaan
  • 3527EX
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod