Geverifieerde verhuurder

Appartement Tiel

Damstraat (4001KZ)

Per direct beschikbaar

€ 1.000 p/m

53m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit 2-kamer appartement met frans balkon en moderne laminaatvloer is gelegen op een goede locatie nabij alle voorzieningen. Het appartement heeft een lichte woonkamer met openslaande deuren en raampartij, een keuken met diverse apparatuur, een betegelde badkamer met douchecabine en een slaapkamer met voldoende ruimte voor een bed en kledingkast. Het gebouw heeft een gezamenlijke entree met lift en fietsenstalling. Het appartementencomplex ligt in het hart van Tiel en heeft een oppervlakte van 53 m². De minimale inkomenseis is 2,5 keer de brutohuur (minimaal € 2.500 per maand) en 1/3 van de servicekosten wordt maandelijks doorbelast aan de huurder. De huur is exclusief gas, water en elektra.
Het appartement is per 1 april beschikbaar voor een maximale huurperiode van twee jaar, waarbij het eerste jaar niet opgezegd kan worden. De verhuurder heeft een opzegtermijn van 3 maanden en de huurder heeft een opzegtermijn van een maand. Er zal een huurderscheck plaatsvinden voordat de huur definitief wordt bevestigd. Dit is een ideale woning die geschikt is voor mensen die graag in het centrum willen wonen. Vul het formulier met bijlagen in om uitgenodigd te worden voor een bezichtiging.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.000 per maand

Oppervlakte

53m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Damstraat
  • 4001KZ
  • Tiel

Vergelijkbaar aanbod