Geverifieerde verhuurder

Appartement Terneuzen

2E Verbindingsstraat (4531BJ)

Per direct beschikbaar

€ 879 p/m

75m²

4 kamers

Omschrijving

Leef als een local in het bruisende centrum van Terneuzen met dit gemeubileerde 4 kamer appartement in de levendige 2E Verbindingsstraat! Dit knusse bovenwoning-appartement is perfect voor starters, jongeren en werkende stelletjes die op zoek zijn naar een comfortabele en centrale woonsituatie.

De woonkamer is een gezellige en ontspannen ruimte waar je kunt genieten van je favoriete televisieprogramma's of kunt bijpraten met vrienden en familie. Met twee ruime slaapkamers is er voldoende ruimte om je even terug te trekken na een drukke dag. De badkamer en keuken zijn beiden functioneel ingericht en bieden alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf.

Wat deze woning nog aantrekkelijker maakt, is dat de prijs inclusief nutsvoorzieningen en internet is. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten. Daarnaast is er een borg van slechts één maand vereist, waardoor je budget meer ruimte krijgt om van het leven in Terneuzen te genieten.

De prijs is gebaseerd op één persoon, maar extra bewoners zijn welkom tegen een meerprijs van €100 per maand per persoon. Dit betekent dat je deze gezellige woning kunt delen met maximaal drie personen. Ideaal voor jonge professionals die samen willen wonen!

Er is ook goed nieuws voor huurders die in aanmerking komen voor huursubsidie. Je kunt je inschrijven op dit adres en mogelijk in aanmerking komen voor financiële ondersteuning bij het huren van dit appartement.

Pak deze geweldige kans om je eigen plekje te veroveren in Terneuzen. Het oude centrum biedt een scala aan restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden, allemaal binnen handbereik. Met andere woorden, alles wat je nodig hebt is vlakbij!

Wacht niet te lang, want dit appartement zal snel worden verhuurd. Neem vandaag nog contact met ons op en plan een bezichtiging. Verhuizen naar Terneuzen was nog nooit zo aantrekkelijk!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 879 per maand

Oppervlakte

75m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • 2E Verbindingsstraat
  • 4531BJ
  • Terneuzen

Vergelijkbaar aanbod