Geverifieerde verhuurder

Appartement Tegelen

Engerstraat (5931EK)

Per direct beschikbaar

€ 650 p/m

425m²

10 kamers

Omschrijving

Topkans in Tegelen-Centrum: Ruime woonhuizen, luxe appartementen en gezellige kamers beschikbaar!

Welkom in Tegelen-Centrum, waar het bruisende leven en het comfortabele wonen samenkomen. Deze hoekwoningen, herenhuizen, en appartementen zijn de perfecte keuze voor startende jongeren, stelletjes en werkende professionals die op zoek zijn naar een ideale woonplek. Met een scala aan kamers en appartementen in verschillende groottes, is er voor ieder wat wils.

Geniet van je eigen stek in een van de ruime kamers die dit prachtige pand te bieden heeft. De standaard kamers zijn beschikbaar voor slechts €650,- per maand, inclusief alle kosten. Heb je behoefte aan wat meer ruimte? Kies dan voor een middelgrote kamer voor €750,- per maand, of een grote kamer voor €850,- per maand, beiden inclusief alle kosten. Voor degenen die op zoek zijn naar een zelfstandige plek, bieden we ook een klein appartement aan voor €1000,- per maand, en een groter appartement voor €1250,- per maand, inclusief alle kosten.

Wat maakt deze woningen zo bijzonder? Naast je eigen keuken en airco, profiteer je van gedeelde faciliteiten zoals 7 wc's en 5 badkamers, verdeeld over elke verdieping. Het hele pand is voorzien van rookmelders en brandslangen voor jouw veiligheid. En als kers op de taart, is alles elektrisch, waardoor je kunt genieten van moderne gemakken.

Buiten het huis wacht een grote, ruime tuin, waar je kunt ontspannen, barbecueën of gezellig kunt samenkomen met je medebewoners. Het pand heeft tevens de bestemming kamerbewoning, wat betekent dat je in een comfortabele en gastvrije omgeving zult wonen.

Let op! De verhuurder vraagt een borg ter hoogte van 3 keer de kale huur. Daarnaast zijn er servicekosten van €140,- per maand, waarbij water, gas, stroom zijn inbegrepen. Bovendien wordt het pand wekelijks schoongemaakt en worden de ramen halfjaarlijks gewassen. Geen zorgen dus over huishoudelijke taken!

De locatie van deze woning is optimaal. Gelegen in de gemeente Venlo, Tegelen biedt volop parkeergelegenheid. Dus geen gedoe met het vinden van een parkeerplaats na een lange dag werken.

Om het boekingsproces soepel te laten verlopen, vragen wij vriendelijk om de volgende gegevens vooraf aan te leveren: een kopie van je identiteitsbewijs (voor- en achterkant in kleur), een kopie van je arbeidsovereenkomst, 3 recente loonstrookjes en een ondertekende verhuurdersverklaring.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om je ideale plekje in Tegelen-Centrum te bemachtigen! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen. Verlies geen tijd, want deze woningen zijn gewild. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in jouw nieuwe thuis!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 650 per maand

Oppervlakte

425m²

Aantal kamers

10

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Engerstraat
  • 5931EK
  • Tegelen

Vergelijkbaar aanbod