Geverifieerde verhuurder

Appartement Sneek

Zuidend (8601EL)

Per direct beschikbaar

€ 1.500 p/m

75m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit appartement aan Zuidend 37A in Sneek is ideaal voor iemand die op zoek is naar een tijdelijke woning in het centrum. Het is volledig gerenoveerd en volledig gemeubileerd, waardoor je alleen je kleding mee hoeft te nemen. Het appartement heeft een entree met hal en meterkast, een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een luxe badkamer en een keuken met inbouwapparatuur. Er is ook een bijkeuken met wasmachine en berging. Het appartement bevindt zich op de begane grond en er is parkeergelegenheid voor de deur.

De huurprijzen zijn als volgt:
- 3 maanden: € 1.500,- per maand
- 4 maanden: € 1.425,- per maand
- 5 maanden: € 1.350,- per maand
- 6 maanden: € 1.275,- per maand
Voor de maanden juni, juli en augustus bedraagt de huur € 2.000,- per maand, ongeacht de huurperiode. De huurprijs is exclusief € 95,- per maand voor internet en TV en € 250,- als voorschot voor gas, water en elektra. Er geldt een borg van 2 maanden huur.

Het appartement is gelegen in de binnenstad van Sneek, waar je alle voorzieningen binnen handbereik hebt. Daarnaast is de snelweg A7 gemakkelijk bereikbaar. Sneek staat bekend om zijn waterpoort, het Sneekermeer en de jaarlijkse Sneekweek. De stad heeft ook een historisch centrum met grachten, een eigen ziekenhuis en verschillende scholen. Sneek is goed bereikbaar via de A7 en heeft twee treinstations. Voor een goede indruk van de ruimte en locatie kun je de woningfoto's en plattegrond op onze website bekijken.

Interesse? Neem dan contact met ons op via telefoon of het contactformulier op onze website om een bezichtiging in te plannen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.500 per maand

Oppervlakte

75m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Zuidend
  • 8601EL
  • Sneek

Vergelijkbaar aanbod