Geverifieerde verhuurder

Appartement Sittard

Wilhelminastraat (6131KN)

Per direct beschikbaar

€ 930 p/m

120m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Heeft u interesse?
Ga naar de presentatie van de woning op onze website en geef aan dat u interesse heeft.
We verwijzen u ook naar onze website voor onze toewijzingscriteria.

Vb&t streeft ernaar u zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een geschikte huurwoning. Daarom vragen wij u om u te registreren via onze website. Registratie is altijd gratis en vrijblijvend. U kunt zich registreren voor direct beschikbare woningen, maar ook voor woningen die in de toekomst beschikbaar kunnen komen. Op basis van de door u verstrekte informatie informeren wij u automatisch per e-mail wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan uw wooneisen. Het registratieformulier kunt u vinden op onze website.

Deze informatie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van wat u ziet of hebt gezien in of rondom de woning. Dit kan met name van toepassing zijn op de brochuretekst, plattegronden en afmetingen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 930 per maand

Oppervlakte

120m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Wilhelminastraat
  • 6131KN
  • Sittard

Vergelijkbaar aanbod