Geverifieerde verhuurder

Appartement Rijswijk (ZH)

Generaal Spoorlaan (2285TE)

Per direct beschikbaar

€ 1.212 p/m

100m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Per direct beschikbaar!

Bent u geïnteresseerd in de woning en wilt u een bezichtiging? Laat dan een schriftelijke reactie achter op de advertentie, we nodigen vervolgens de eerste kandidaten uit voor een bezichtiging. Helaas kunnen we vanwege de vele verzoeken niet iedereen uitnodigen. Als u binnen 3 dagen geen reactie heeft ontvangen, bent u helaas niet geselecteerd om het appartement te bezichtigen. Afspraken worden niet telefonisch ingepland.

Het betreft een ruim appartement met drie slaapkamers van ongeveer 100 vierkante meter. U betreedt de hal die toegang geeft tot alle kamers. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer van ongeveer 35 vierkante meter. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 18 m2. De andere slaapkamer grenst aan de woonkamer en is ongeveer 13 m2, terwijl de derde slaapkamer van ongeveer 6 m2 toegang heeft tot het balkon.

Het appartement heeft een gesloten keuken zonder inbouwapparatuur. Het balkon is ook bereikbaar vanuit de keuken. Verder beschikt het appartement over een badkamer met douche, bad en wastafel en een apart toilet.

De woning is gelegen in de Ministerbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De wijk kenmerkt zich door het hoge aantal oudere bewoners van 65 jaar en ouder. Daarnaast is het een rustige buurt gezien de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Het ligt op fietsafstand van het centrum van Rijswijk en op loopafstand van een supermarkt. Bovendien is de dichtstbijzijnde uitvalsweg slechts 3 minuten rijden.

Verhuurvoorwaarden:
- Per direct beschikbaar
- Onbepaalde tijd met een minimum van één jaar
- Inkomenseis 3,5x de huurprijs
- Borgsteller niet mogelijk
- Geen studenten
- Servicekosten € 70,00
- Stookkosten € 200,00

De foto’s zijn niet van het appartement zelf, maar van een vergelijkbaar appartement in hetzelfde complex!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.212 per maand

Oppervlakte

100m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Generaal Spoorlaan
  • 2285TE
  • Rijswijk (ZH)

Vergelijkbaar aanbod