Geverifieerde verhuurder

Appartement Noordwijk (ZH)

Beeklaan (2201BD)

Per direct beschikbaar

€ 1.495 p/m

91m²

4 kamers

Omschrijving

Per April beschikbaar dit gemeubileerde appartement, gelegen op de eerste verdieping van een appartementencomplex van drie etages met uitzicht richting de duinen. Ideaal: de supermarkt voor de dagelijkse boodschappen ligt op steenworp afstand. Ook de bushalte, een speeltuintje, sportveldje en het gezellige oude centrum van Noordwijk Binnen liggen op loopafstand. Op tien minuten afstand van de boulevard, de zee en de duinen van Noordwijk. Ook de uitvalswegen naar Leiden, Den Haag en Amsterdam vindt u in de directe nabijheid.

Indeling:
Centrale entree met brievenbussen en vaste trap naar de bovengelegen verdiepingen. Hal/gang met toilet en toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde en heeft door de brede raampartijen een heerlijke lichtinval, verder geeft deze toegang tot de luxe woonkeuken met kookeiland en toegang tot het zonnige balkon aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer is de eerste slaapkamer te betreden welk veel ruimte biedt en ook beschikt over een ruime garderobekast. De andere slaapkamers zijn vanuit de hal te betreden en een van beiden biedt ook toegang tot het balkon aan de achterzijde. Verder is ook het separaat toilet en de badkamer te betreden vanuit de hal. De badkamer is luxe uitgerust met een douche, wastafel met meubel en radiator.

Het appartement wordt gemeubileerd aangeboden voor €1795,00 inclusief voorschot gas/water/elektra/warmte/televisie/internet.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.495 per maand

Oppervlakte

91m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct tot 29 november 2024

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Beeklaan
  • 2201BD
  • Noordwijk (ZH)

Vergelijkbaar aanbod