Geverifieerde verhuurder

Appartement Naarden

St. Annastraat (1411PE)

Per direct beschikbaar

€ 1.650 p/m

69m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het hart van Naarden-vesting hebben wij twee nieuwe luxe 3-kamer maisonnette appartementen (ongeveer 70m²) en één nieuw luxe 2-kamer appartement (ongeveer 55m²) te huur. De huurprijzen variëren van €1.400,- tot €1.650,-. De appartementen zijn volledig uitgerust met modern sanitair, complete keukens met inbouwapparatuur, HR++ glas en vloerverwarming. U wordt de eerste bewoner van deze moderne en energiezuinige appartementen. De enige taak die overblijft is het leggen van een vloer.
Het 3-kamer appartement op de eerste verdieping beschikt over een lichte woonkamer met uitzicht op de grote kerk van Naarden en een moderne keuken met openslaande deuren naar het brede terras. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche.
Bijzondere kenmerken van het appartement zijn onder andere de luxe en moderne afwerking, goede isolatie met vloerverwarming en de complete keuken.
Er gelden huurvoorwaarden zoals een minimaal bruto maandinkomen van ongeveer €5.000,-, een duurzame huishouding en het betrekken zonder vloer.
Interesse? Neem dan contact met ons op.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.650 per maand

Oppervlakte

69m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • St. Annastraat
  • 1411PE
  • Naarden

Vergelijkbaar aanbod