Geverifieerde verhuurder

Appartement Muiden

De Krijgsmanlaan (1398DW)

Per direct beschikbaar

€ 3.000 p/m

181m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Welkom bij Het Boerenhof, een prachtig appartement op de begane grond met een ruim buitengebied van circa 30 m2 gelegen aan het IJmeer met een fantastisch uitzicht op het water. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ongeveer 181 m2 en beschikt over twee slaapkamers, twee badkamers, een grote tuin, twee eigen parkeerplaatsen, en een ruime berging. De woning is voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur, vloerverwarming, een warmtepomp systeem, en energielabel A++. Huisdieren zijn toegestaan en de huurovereenkomst is van het type B met een maximale duur van 24 maanden. De kale huurprijs bedraagt € 3.000,- per maand, exclusief servicekosten. Het appartement bevindt zich in Muiden, met uitzicht op het Muiderslot en het IJmeer, en grenst aan Amsterdam en 't Gooi.

Het Boerenhof biedt een perfecte mix van ruimte, comfort, en een adembenemend uitzicht op het IJmeer. Dit is de ideale locatie voor liefhebbers van natuur en waterrecreatie, met tal van mogelijkheden voor watersport en prachtige fiets- en wandelroutes in de omgeving.@author

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.000 per maand

Oppervlakte

181m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • De Krijgsmanlaan
  • 1398DW
  • Muiden

Vergelijkbaar aanbod