Geverifieerde verhuurder

Appartement Leiden

Vliegerstraat (2312CN)

Per direct beschikbaar

€ 2.450 p/m

72m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig, volledig luxueus gestoffeerd en gemeubileerd nieuw appartement met 2 slaapkamers, gelegen op de 6e verdieping van het nieuwe complex Octagon. Dit hoogwaardige complex ligt naast het centraal station van Leiden, met de winkelstraten, bars, restaurants en alles wat het stadscentrum van Leiden te bieden heeft letterlijk om de hoek. ESA in Noordwijk, het Bio Science Park en de toegangswegen naar Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn vanaf deze locatie gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

INDELING:
Algemene ingang op de begane grond met toegang tot de parkeergarage. Via meerdere liften is de 6e verdieping bereikbaar om de ingang van het appartement te bereiken.

Een gang met vaste muurverlichting biedt toegang tot alle kamers. Het hele appartement is naadloos en drempelloos voorzien van PVC-vloerafwerking in houtlook en in groot visgraatpatroon. Vanuit de gang is de inpandige berging met de opstelling van de wasmachine en droger bereikbaar.

De ruime woonkamer met open keuken ontvangt veel licht door grote ramen in de hele woonkamer. De luxe keukenopstelling met ontbijtbar is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur. Slaapkamer 1 van ca. 10 m2 met toegang tot het balkon is ideaal voor gebruik als logeerkamer of kantoor. Slaapkamer 2 van ca. 14 m2 is ingericht met een tweepersoonsboxspring (180x200) en een dubbele kledingkast voor het unieke hotelgevoel.

De badkamer is afgewerkt met een prachtige inloopdouche, dubbele wastafel met verlichte spiegel en designradiator, betegeld met luxe design wandtegels. Een apart toilet is bereikbaar vanuit de gang. Het appartement heeft een berging op de begane grond en optioneel een eigen parkeerplaats met oplaadpunt voor een elektrische auto.

DETAILS:
- Per direct beschikbaar
- Huurovereenkomst op basis van het ROZ-model
- Minimale huurperiode van 12 maanden, maximaal 24 maanden
- Borgsom van 2 maanden huur
- Huur is exclusief nutsvoorzieningen, tv en internet
- Volledig luxueus gestoffeerd en gemeubileerd
- Geen huisdieren toegestaan
- Dubbele bewoning niet toegestaan

EXPLICIET BEDING NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op NEN2580 om een meer uniforme meetmethode toe te passen en een indicatie van het bruikbare vloeroppervlak te geven. De NEN2580 meetrapport wordt aan de koopovereenkomst gehecht. Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins of de gevolgen daarvan. Alle vermelde afmetingen en oppervlaktes zijn indicatief.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.450 per maand

Oppervlakte

72m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vliegerstraat
  • 2312CN
  • Leiden

Vergelijkbaar aanbod