Geverifieerde verhuurder

Appartement Kiel-Windeweer

Dorpsstraat (9605PH)

Per direct beschikbaar

€ 785 p/m

50m²

1 kamer

Omschrijving

**Modern en Ruim Appartement in Kiel-Windeweer**

Dorpsstraat, 9605 PH KIEL-WINDEWEER

*Type: Appartement, Bovenwoning*

Welkom in Kiel-Windeweer, waar dit moderne appartement te huur staat. Gelegen aan het rustgevende vis- en vaarwater, biedt deze prachtige bovenwoning een landelijke omgeving om van te genieten. Ideaal voor startende jongeren, stellen en werkenden die op zoek zijn naar rust, comfort en een betaalbare woning in deze betoverende omgeving.

**Voorzien van Moderne Gemakken voor Optimaal Wooncomfort**

Deze onlangs gemoderniseerde studio bevindt zich op de eerste verdieping van een pand met meerdere woonruimtes. Het appartement beschikt over alle benodigde moderne gemakken om jouw dagelijks leven gemakkelijker te maken. Geniet van het gemak van een vaatwasser, koel/vrieskast en oven in je eigen keuken. De studio is voorzien van een eigen badkamer, zodat je kunt genieten van privacy en comfort.

**Volop Parkeergelegenheid en Huurtoeslag Mogelijk**

Parkeren is geen probleem bij dit appartement. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar rondom het pand, zodat je altijd snel en gemakkelijk je auto kwijt kunt. Bovendien is het belangrijk om te weten dat huurtoeslag mogelijk is. Dit betekent dat je financiële ondersteuning kunt krijgen voor het betalen van de huur.

**Inclusief Gas, Water en Licht - Gratis TV en Wi-Fi**

De huurprijs van deze ruime studio bedraagt € 785,- per maand (exclusief). Maar dat is niet alles! Niet Inbegrepen in de huurprijs zijn ook een voorschot € 200.- voor gas, water en licht. Bovendien worden tv-aansluiting en Wi-Fi gratis aangeboden als service aan de bewoners. Een zorgeloos en comfortabel verblijf is gegarandeerd.

**Procedure en Vereisten voor Verhuur**

Om in aanmerking te komen voor dit fantastische appartement, verzoeken wij je vriendelijk om de volgende documenten te verstrekken aan de verhuurder:

- Een kopie van je identiteitsbewijs
- Een kopie van je arbeidsovereenkomst
- De laatste drie loonstrookjes
- Een getekende verhuurdersverklaring

Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en je snel kunt genieten van je nieuwe thuis.

Wacht niet langer en plan vandaag nog een pre-booking voor een bezichtiging van dit ruime appartement in Kiel-Windeweer. Verlies geen tijd en grijp deze kans om te genieten van rust, comfort en het beste dat deze prachtige omgeving te bieden heeft!

**Doelgroep: Starters, Jongeren en Werkenden**

Dit moderne appartement is ideaal voor alleenstaanden, gescheiden mensen, rustzoekers en stelletjes die op zoek zijn naar een rustige en comfortabele woonomgeving. Als jij behoort tot de doelgroep van starters, jongeren of werkenden, is dit appartement perfect voor jou. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om een pre-booking te regelen. Wees er snel bij, want deze kans wil je niet missen!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 785 per maand

Oppervlakte

50m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Dorpsstraat
  • 9605PH
  • Kiel-Windeweer

Vergelijkbaar aanbod