Geverifieerde verhuurder

Appartement Kampen

Morrensteeg (8261GZ)

Per direct beschikbaar

€ 1.100 p/m

50m²

2 kamers

Omschrijving

Modern appartement met zonnig dakterras in hartje Binnenstad Kampen!

Welkom bij dit geweldige appartement aan de Morrensteeg 1 in het bruisende centrum van Kampen. Dit prachtige bovenwoning is ideaal gelegen op loopafstand van het treinstation en diverse gezellige winkels. Met een woonkamer, een slaapkamer, een zonnig dakterras, een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, wasmachine en wasdroger, en een moderne douche is dit de perfecte woning voor starters, jongeren of een stelletje dat op zoek is naar een comfortabele plek om te wonen.

Laten we beginnen met de woonkamer. Deze ruime en lichte kamer biedt voldoende ruimte om te relaxen na een drukke dag. Stel je voor dat je hier lekker op de bank ploft en geniet van je favoriete serie op Netflix - pure ontspanning!

De slaapkamer is knus en biedt een fijne plek om heerlijk tot rust te komen. Je kunt hier ongestoord genieten van een goede nachtrust en jezelf opladen voor een nieuwe dag vol energie.

Maar wat echt de kroon spant, is het zonnige dakterras. Hier kun je op warme zomerdagen lekker buiten zitten en genieten van de zon. Nodig je vrienden uit voor een gezellige barbecue of leg een comfortabel ligbed neer om te relaxen en te zonnebaden. Het dakterras biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

De keuken is compleet uitgerust met een vaatwasser, wasmachine en wasdroger. Geen gedoe meer met de afwas of het doen van de was - dat is toch geweldig?! Je kunt nu meer tijd besteden aan de dingen die er echt toe doen, zoals lekker uit eten gaan of genieten van een avondje met vrienden.

Parkeren kan een uitdaging zijn in deze buurt, dus dit appartement is het meest geschikt voor iemand zonder auto. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over het openbaar vervoer, want het treinstation ligt op slechts 5 minuten loopafstand. Je bent zo verbonden met de rest van Nederland. Ook winkels en andere voorzieningen zijn dichtbij, dus je hebt alles binnen handbereik.

De huurprijs voor dit geweldige appartement bedraagt €1.100 per maand, en er wordt een borg gevraagd van €2.200. Hier komen nog bijkomende kosten voor energie bij, die rond de €100 per maand liggen. Het appartement is per direct beschikbaar voor verhuur, maar let op: het betreft een tijdelijke huurcontract tot 1 oktober 2024.

Belangrijk om te weten is dat huisdieren en roken niet zijn toegestaan in dit appartement. We willen graag een frisse en schone leefomgeving behouden voor iedereen. Daarnaast is voldoende inkomen of vermogen vereist om in aanmerking te komen voor deze woning.

Dus, ben jij een starter, jongere of werkende en op zoek naar een modern appartement in het hart van Kampen? Dan is dit jouw kans! Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen. Dit appartement wacht op een nieuwe huurder die klaar is om te genieten van alle comfort en gemakken die het te bieden heeft. We kijken uit naar je reactie!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.100 per maand

Oppervlakte

50m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct tot 30 september 2024

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Morrensteeg
  • 8261GZ
  • Kampen

Vergelijkbaar aanbod