Geverifieerde verhuurder

Appartement Huissen

Helmichstraat (6851CC)

Per direct beschikbaar

€ 1.895 p/m

113m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het centrum van Huissen is het nieuwbouw appartementencomplex "Vierakkerse Poort" opgeleverd. Dit complex is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een lift, een inpandige berging, een parkeerplaats in de beveiligde kelder en een intercom met beeldscherm. Daarnaast is het volledig energiezuinig, met zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming, wat resulteert in energielabel A+.
Op dit moment is er één van de appartementen te huur. Het betreft een ruim appartement op de tweede woonlaag, met een oppervlakte van 114m2. Het appartement heeft een prachtig uitzicht en beschikt over een ruim dakterras van 29m2, waarvan 19m2 kan worden toegevoegd aan het woongedeelte door middel van een glazen vouw/schuifwand. Hierdoor kan volop worden genoten van de buitenruimte.
De indeling van het appartement bestaat uit een hal/entree, een toilet, een bijkeuken, een luxe badkamer, twee slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur.
De huurprijs bedraagt €1.895,- per maand, inclusief servicekosten, parkeerplaats en berging. Voor het verbruik van elektriciteit, water en internet dient de huurder zelf een overeenkomst te sluiten. De waarborgsom bedraagt €1.895,- en de huurovereenkomst wordt opgemaakt conform het ROZ-model voor wonen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.895 per maand

Oppervlakte

113m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Helmichstraat
  • 6851CC
  • Huissen

Vergelijkbaar aanbod