Geverifieerde verhuurder

Appartement Hoorn (NH)

Binnenluiendijk (1621ME)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

160m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Wij bieden dit luxe volledig gemeubileerde appartement met twee slaapkamers aan, met uitzicht op de charmante haven en het centrum van Hoorn! Op loopafstand vindt u tal van restaurants, lokale winkels en terrassen in het historische centrum van Hoorn. Diverse sportclubs zijn te vinden in de nabije omgeving.

Het appartement maakt deel uit van een goed onderhouden modern gebouw, gelegen in een rustige, vredige en groene buurt. De grote ramen en hoge plafonds zorgen voor veel natuurlijk licht en geven het appartement een zeer ruimtelijk en strak gevoel. Bij de huurprijs zijn een overdekte parkeerplek en een berging inbegrepen.

Indeling:
- Gemeenschappelijke ingang met brievenbussen en lift.
- Entree naar het appartement, hal met garderobe, gastentoilet, toegang tot balkon met prachtig uitzicht op de oude haven van Hoorn, zeer ruime logeerkamer met eigen badkamer met inloopdouche, wasmachine en droger.
- Trap naar ruime woonkamer, luxe open keuken met kookeiland, volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en een eetkamer.
- Ruime hoofdslaapkamer met eigen badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche en tweede toilet.

In de kelder van het gebouw bevindt zich een eigen parkeerplek en een berging.

Kenmerken:
- Volledig gemeubileerd.
- Twee slaapkamers.
- Twee badkamers.
- Eigen parkeerplek in de garage.
- Niet geschikt voor delen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor eventuele onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle afmetingen zijn indicatief.

Gepubliceerde metingen zijn niet NEN gemeten.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

160m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Binnenluiendijk
  • 1621ME
  • Hoorn (NH)

Vergelijkbaar aanbod