Geverifieerde verhuurder

Appartement Hoofddorp

Mies van der Rohestraat (2132HX)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

70m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur! Een ruim en zeer licht tweekamerappartement van ongeveer 70 m2 op de zevende verdieping. Het appartement heeft een ruime slaapkamer, een woonkamer met luxe open keuken, badkamer, ruim balkon en een aparte berging in de kelder.

INDELING
Via de gemeenschappelijke ingang bereikt u het appartement via de lift of trap naar de zevende verdieping. Bij binnenkomst komt u in een ruime hal die toegang biedt tot alle kamers. In de hal is een apart toilet met wastafel.

De grote ramen in combinatie met hoge plafonds creëren een ruimtelijk gevoel in de woonkamer. De luxe keuken is afgewerkt in het zwart en uitgerust met inductiekookplaat, koel/vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser en opbergruimte. Via de openslaande deuren is het balkon bereikbaar. Vanaf hier heeft u uitzicht over de mooi aangelegde binnentuin.

Via de hal bereikt u de ruime slaapkamer van ongeveer 20 m2 met aangrenzende badkamer. De badkamer is keurig afgewerkt met grijze tegels en beschikt over een inloopdouche met regendouchekop en een dubbele wastafel met kast.

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en -koeling. Tot slot is er een externe berging in de kelder en zijn er twee fietsenstallingen in de gemeenschappelijke fietsenberging.

OMGEVING
Gelegen in Kensington FIVE, in het hart van Hoofddorp, biedt Mies van der Rohestraat een perfecte mix van rust en activiteit, waardoor het een ideale plek is om te wonen. De straat wordt gekenmerkt door eigentijdse architectuur en goed onderhouden omgeving. Hier vindt u een mix van moderne appartementen en stijlvolle herenhuizen, omringd door goed onderhouden groen. De belangrijkste snelwegen (A4, A5, A9) van de Randstad liggen op slechts enkele minuten rijden.

HYDE PARK
Het nieuwbouwproject Hyde Park wordt een architectonische, duurzame en autovrije nieuwe stadswijk. Denk aan brede boulevards, ruime binnenplaatsen en diverse voorzieningen, waaronder restaurants, cafés, een supermarkt, fitness, winkels en medische voorzieningen. Er is een exclusieve conciërgedienst via Hyde Park Butler Point. Dankzij handige diensten zoals professionele stomerij en pakketbezorging kunt u volop genieten van gemak en comfort.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 70 m2
- Het appartement wordt gestoffeerd verhuurd inclusief vloer- en wandafwerking
- 1 ruime slaapkamer
- Externe berging in de kelder
- Balkon van ongeveer 5 m2
- De binnentuin is voor gemeenschappelijk gebruik
- Energielabel: A++
- Huurprijs: €2.250,- per maand exclusief nutsvoorzieningen
- Servicekosten: €86,23,- per maand
- 2 maanden borg
- Per direct beschikbaar
- Huurovereenkomst voor maximaal 2 jaar (model B)
- Dit appartement wordt aangeboden door een gecertificeerde makelaar van de MVA.

Bel ons kantoor snel om een bezichtigingsafspraak te plannen. We leiden u graag persoonlijk rond.

De woning is gemeten volgens NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van het gebruik van de oppervlakte. Deze meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, bijvoorbeeld door interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de metingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld door ons kantoor. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele omissies of onjuistheden, of de gevolgen daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief. De huurder blijft verantwoordelijk voor het verifiëren van alle zaken die voor hem/haar van belang zijn. Ons kantoor is de makelaar voor de verhuurder van dit pand. Wij adviseren u om een NVM/MVA-makelaar in te schakelen om u bij te staan met hun expertise tijdens de aankoop. Als u ervoor kiest om geen gebruik te maken van professionele begeleiding, betekent dit dat u uw juridische expertise voldoende acht om alle bijbehorende zaken te behandelen. De Algemene Voorwaarden voor Consumenten van de NVM zijn van toepassing.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

70m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Mies van der Rohestraat
  • 2132HX
  • Hoofddorp

Vergelijkbaar aanbod