Geverifieerde verhuurder

Appartement Hoofddorp

Mies van der Rohestraat (2132HX)

Per direct beschikbaar

€ 3.100 p/m

108m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Welkom in dit mooie appartement in het populaire nieuwe ontwikkelingsgebied Hyde Park, Kensington! Dit appartement biedt een unieke kans om te genieten van hoogwaardig wonen in een moderne en luxueuze omgeving. Gelegen op de vierde verdieping, heeft dit appartement een ruime oppervlakte van 108m2. Bij binnenkomst ervaar je onmiddellijk de stijlvolle en eigentijdse sfeer die dit appartement te bieden heeft.

Beschikbaar deze maand!

Indeling:
Via de algemene ingang bereikt u de vierde verdieping met de lift of het trappenhuis. Bij binnenkomst betreedt u een ruime hal met toilet en toegang tot de andere kamers.

De ruime woonkamer heeft veel licht dankzij de hoge ramen over de gehele voorzijde. De moderne open keuken is voorzien van diverse apparatuur en een modern design met lichte kasten en een donker werkblad. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een zit- en eethoek en geeft tevens toegang tot de loggia.

Via de gang bereikt u de 2 ruime slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer extra opbergruimte heeft die als inloopkast kan dienen. De tweede slaapkamer, net als de woonkamer, heeft toegang tot de loggia. De luxe badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met kast, designradiator en inloopdouche.

De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en -koeling, evenals prachtig hoge binnendeuren.

Het huis heeft meer dan voldoende opbergruimte. Naast de technische ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting en de extra opbergruimte in de slaapkamer, heeft u ook een externe berging in de kelder (geen gebrek aan opbergruimte!).

Omgeving:
Het Hyde Park nieuwbouwproject biedt een scala aan voorzieningen, waaronder een prachtig aangelegd park, diverse sportfaciliteiten en winkels binnen handbereik. Bovendien biedt Hyde Park een exclusieve conciërgeservice via de Hyde Park Butler Point, waardoor u efficiënt gebruik kunt maken van uw kostbare tijd dankzij handige diensten zoals stomerij en pakketbezorging. De locatie is ideaal voor forenzen, met uitstekende verbindingen naar grote steden zoals Amsterdam, Haarlem en Den Haag, evenals de luchthaven Schiphol.

Project:
Hyde Park biedt tal van voordelen bij de aankoop van een nieuwbouwappartement. Een van de belangrijkste voordelen is dat u direct kunt genieten van uw nieuwe woning zonder de lange bouwtijd die normaal gesproken gepaard gaat met nieuwbouw. Bovendien heeft dit project een sterk duurzaam karakter, wat betekent dat u een moderne, energiezuinige woning koopt. Het nieuwbouwappartement in Hyde Park is ontworpen met een eigentijds en luxueus karakter. De hoogwaardige afwerking en het gebruik van kwaliteitsmaterialen dragen bij aan een comfortabele woonsfeer. De woningen worden al in januari opgeleverd.

Details te koop:
- Nieuwbouwappartement gelegen in Hyde Park, Kensington.
- Energielabel A+++.
- Ruim oppervlak van ongeveer 108m2.
- Oplevering januari 2024.
- Stijlvol en eigentijds design met hoogwaardige afwerking.
- Open indeling van woonkamer en keuken.
- Volledig gasvrij en daarmee klaar voor de toekomst.
- Twee ruime slaapkamers met veel licht.
- Luxe badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche.
- Mooie loggia.
- Prachtig aangelegd park, sportfaciliteiten en winkels op loopafstand.
- Uitstekende verbindingen naar grote steden en luchthaven Schiphol.
- Eventueel overdrachtsbelastingvoordeel komt ten goede aan de verkoper.
- Parkeerplaats apart te koop.

Details te huur:
- Huurprijs €3.100 per maand inclusief servicekosten, exclusief nutsvoorzieningen, tv/internet en gemeentelijke kosten.
- Beschikbaar in overleg.
- Huurovereenkomst voor maximaal 2 jaar (model B).
- Borg; 2 maanden huur.
- Nieuwbouwappartement gelegen in Hyde Park, Kensington.
- Energielabel A+++.
- Ruim oppervlak van ongeveer 108m2.
- Oplevering in overleg.
- Stijlvol en eigentijds design met hoogwaardige afwerking.
- Open indeling van woonkamer en keuken.
- Volledig gasvrij en daarmee klaar voor de toekomst.
- Twee ruime slaapkamers met veel licht.
- Luxe badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche.
- Mooie loggia.
- Prachtig aangelegd park, sportfaciliteiten en winkels op loopafstand.
- Uitstekende verbindingen naar grote steden en luchthaven Schiphol.

Mis deze unieke kans niet om te genieten van exclusief wonen in Hyde Park Kensington! Neem contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en ontdek alle mogelijkheden zelf.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Er wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle afmetingen en oppervlakten zijn indicatief en in deze toepassing zijn Artist Impressions gebruikt. De NVM-voorwaarden zijn van toepassing.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.100 per maand

Oppervlakte

108m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Mies van der Rohestraat
  • 2132HX
  • Hoofddorp

Vergelijkbaar aanbod