Geverifieerde verhuurder

Appartement Helmond

Kluisstraat (5701KR)

Per direct beschikbaar

€ 1.350 p/m

88m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Geïnteresseerd in een huurwoning? Ga naar de presentatie van de woning op onze website en geef aan dat u interesse heeft. Op onze website vindt u ook onze toewijzingscriteria.

Voor inkomensnormen en de benodigde registratiedocumenten verwijzen wij u graag naar onze website.

De verhuurder kan om een borg vragen, afhankelijk van onder andere de werksituatie van de kandidaten.

Bij woningen met een vrijgestelde huurprijs geldt jaarlijks een maximale huurverhoging van CPI +X%, tenzij de regering een andere maximale huurverhoging heeft vastgesteld. Bij een gereguleerde huur bepaalt de overheid jaarlijks het huurverhogingspercentage.

**Vb&t doet er alles aan om u te helpen bij het vinden van een geschikte huurwoning. We vragen u om u gratis en vrijblijvend te registreren via onze website. U kunt zich registreren voor direct beschikbare woningen, maar ook voor woningen die in de toekomst beschikbaar kunnen komen. Op basis van de verstrekte informatie sturen wij u automatisch een e-mail wanneer er woningen beschikbaar zijn die aan uw woonwensen voldoen. Het registratieformulier vindt u op onze website.**

**Deze informatie is met de grootste zorg samengesteld. Wij kunnen echter niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van wat u ziet of gezien heeft in of rondom de woning. Dit kan met name gelden voor de brochuretekst, plattegronden en afmetingen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.**

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.350 per maand

Oppervlakte

88m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Kluisstraat
  • 5701KR
  • Helmond

Vergelijkbaar aanbod