Geverifieerde verhuurder

Appartement Heerlen

Schaesbergerweg (6415AC)

Per direct beschikbaar

€ 850 p/m

45m²

2 kamers

Omschrijving

Te huur! Volledig gerenoveerd tweekamerappartement in Heerlen met huurtoeslag mogelijk!

Gerenoveerd en instapklaar
Ben je op zoek naar een nieuw thuis? Dan is dit volledig gerenoveerde tweekamerappartement aan de Schaesbergerweg in Heerlen zeker iets voor jou! Het appartement wordt op dit moment hoogwaardig geïsoleerd en volledig opgeknapt. Alles wordt geschilderd en het appartement wordt instapklaar opgeleverd. Bovendien is er de mogelijkheid om mee te denken over het type vloer dat het beste bij jou past.

Indeling en voorzieningen
Bij binnenkomst tref je een ruime hal waar links het toilet gelegen is. Via de hal kom je in de woonkamer met open keuken, wat zorgt voor een gezellige en open sfeer. De slaapkamer is ruim van opzet en beschikt over een moderne inloopdouche, wastafel en handdoekradiator. Daarnaast is er een aparte wasruimte aanwezig.

Gemeenschappelijke tuin
Dit appartement bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw en maakt deel uit van een complex met slechts vijf andere appartementen. Geniet van de gemeenschappelijke tuin van maar liefst 40m2, waar je heerlijk kunt ontspannen in de buitenlucht.

Kijkdag en oplevering
Op zaterdag 6 januari organiseren wij een kijkdag, waar je een voorproefje van het gerenoveerde appartement kunt krijgen. Houd er echter rekening mee dat het appartement pas op 15 januari volledig klaar zal zijn voor bewoning. De exacte ingangsdatum van de huur is bespreekbaar.

Procedure en aanvraag
Om in aanmerking te komen voor dit appartement, verzoeken wij jou vriendelijk om enkele documenten aan te leveren. Dit betreft een kopie van je identiteitsbewijs, een kopie van je arbeidsovereenkomst, de laatste drie loonstroken en een ondertekende verhuurdersverklaring.

Ideaal voor starters en werkend stel
Dit appartement is perfect geschikt voor starters, jongeren en werkende stellen die op zoek zijn naar een comfortabele plek om te wonen. Gelegen in de bruisende stad Heerlen, heb je alle voorzieningen binnen handbereik en kun je optimaal genieten van het stadsleven.

Neem contact met ons op!
De verdere afhandeling en begeleiding worden verzorgd door de verhuurder. Heb je interesse in dit prachtige appartement? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Wacht niet langer en kom dit tweekamerappartement met eigen ogen bekijken tijdens onze kijkdag. Je bent van harte welkom!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 850 per maand

Oppervlakte

45m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Schaesbergerweg
  • 6415AC
  • Heerlen

Vergelijkbaar aanbod