Geverifieerde verhuurder

Appartement Hattem

Burchtstraat (8051GZ)

Per direct beschikbaar

€ 1.125 p/m

60m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur: prachtig 2-kamerappartement (ca. 60 m2) in het centrum van Hattem. Gelegen op de derde verdieping, met een opgang met lift op de begane grond. Het appartement is ruim en bevindt zich midden in het winkelgebied van de oude binnenstad van Hattem. Het is een sfeervol Hanzestadje met lokale winkels, musea en terrassen. Het gezellige Zwolle, met veel cultuur, restaurants en terrassen, ligt op korte afstand. De bereikbaarheid is optimaal, met de nabijheid van de A28 en A50. Hattem biedt ook veel wandel- en fietsroutes, met name op de Veluwe, en vlakbij het historische centrum ligt de jachthaven. Het appartement is goed onderhouden en beschikt over een lift, trappenhuis en een gezamenlijke fietsenberging. De indeling bestaat uit een entree/hal, toilet, berging/stookruimte/bijkeuken, royale woonkamer met openslaande deuren naar het dakterras, open keuken, 1 slaapkamer en een badkamer met ligbad, douche en wastafel.
De huurprijs bedraagt €1.125 per maand, exclusief gas/water/elektra. De minimale huurtermijn is 2 jaar en er wordt een waarborgsom van twee maanden huur gevraagd. Huisdieren zijn niet toegestaan en roken binnen is verboden. Er geldt tevens een inkomenseis. Bezichtigingen zijn mogelijk vanaf eind januari 2024.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.125 per maand

Oppervlakte

60m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Burchtstraat
  • 8051GZ
  • Hattem

Vergelijkbaar aanbod