Foto appartement te huur in Halfweg - Haarlemmerstraatweg
Geverifieerde verhuurder

Appartement Halfweg - Haarlemmerstraatweg

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

100m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig nieuw gebouwd appartement te huur in Halfweg, grenzend aan Amsterdam. Het appartement is ongeveer 100 m2 groot en bevindt zich op de eerste verdieping van een voormalig burgemeestershuis. Met hoge plafonds, grote ramen en veel lichtinval is de hele woning zeer licht en ruimtelijk. De entree is van marmer en heeft een zware oude voordeur in de stijl van het huis voor extra veiligheid.

De woonkamer heeft een prachtige vissengraatparketvloer, twee moderne witleren banken, een glazen tafel, bijzettafels en een televisie. De volledig uitgeruste moderne keuken is voorzien van een grote eettafel met 4 stoelen. Er zijn 2 slaapkamers, beide met vissengraatparketvloeren, grote ramen en hoge plafonds. Eén slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een grote spiegelkast, en de andere heeft een eenpersoonsbed, een wastafel en een bureau.

De moderne badkamer heeft een douche, 2 wastafels, een wasmachine en een toilet. Er is een parkeerplaats naast het huis inbegrepen in de huurprijs. Huurprijs is €2250,00 inclusief meubels en nutsvoorzieningen, plus een maand borg en €300 exclusief btw aan administratiekosten. Alleen voor expats, niet-rokers, geen huisdieren en aantoonbaar voldoende inkomen vereist (arbeidsovereenkomst). Gelegen nabij Amsterdam-West, op 5 minuten loopafstand van het treinstation voor gemakkelijke toegang tot het stadscentrum van Amsterdam of Haarlem. Perfect voor liefhebbers van een stijlvol appartement.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

100m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Haarlemmerstraatweg
  • 1165MJ
  • Halfweg

Vergelijkbaar aanbod