Geverifieerde verhuurder

Appartement Groningen

Stalstraat (9712ES)

Per direct beschikbaar

€ 2.395 p/m

134m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Luxe wonen in het prachtige Mercado appartementencomplex, gelegen achter de Grote Markt aan de historische Rode Weeshuisstraat en de Stalstraat. Het stoere, eigentijdse en hoogwaardige gebouw biedt een royaal hoekappartement op de 2e verdieping met 2 slaapkamers, een luxe badkamer, een woonkamer met moderne open keuken en een ruim balkon. Voorzien van alle gemakken zoals vloerverwarming en een energielabel A+++. In de kelder is een fietsenberging en het appartement wordt gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd voor €2.395,- per maand, exclusief nutsvoorzieningen. Servicekosten bedragen €795,- per maand. Beschikbaar per direct.

Mercado biedt een unieke woonervaring met de binnenstad als achtertuin, waar levendigheid en rust samenkomen in een bruisende omgeving. Verschillende appartementen beschikbaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.395 per maand

Oppervlakte

134m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Stalstraat
  • 9712ES
  • Groningen

Vergelijkbaar aanbod