Geverifieerde verhuurder

Appartement Groningen

Nieuwe Kijk in Het Jatstraat (9712SG)

Per direct beschikbaar

€ 1.780 p/m

86m²

3 kamers

Omschrijving

**Prachtig 2 Slaapkamer Appartement in Groningen Centrum - Geheel Gemeubileerd voor Werkenden en Expats**

In de schilderachtige omgeving van het populaire Noorderplantsoen in Groningen staat vanaf 1 juli 2024 dit charmante, gemeubileerde 2 slaapkamer appartement te huur. Een unieke kans voor gezinnen en expats om te genieten van alles wat deze levendige buurt te bieden heeft.

**Ligging en Omgeving**

Dit bijzondere appartement is gelegen aan de Nieuwe Kijk in 't Jatstraat, in het hart van het bruisende Centrum van Groningen. Met een woonoppervlakte van 86 m2 en gebouwd in 2005, biedt het alle moderne gemakken in een historische setting.

De buurt Centrum is geliefd bij jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar en staat bekend om zijn levendige sfeer. De locatie is ideaal gelegen met het centrum van Groningen op fietsafstand, een supermarkt op loopafstand en een treinstation binnen handbereik. Bovendien is de dichtstbijzijnde uitvalsweg slechts 3 minuten rijden verwijderd.

**Indeling en Voorzieningen**

Bij binnenkomst via het gezamenlijke portiek met open tuin, valt direct de unieke sfeer van dit appartement op. Een eigen berging, kleine open privé patio en een ruime hal leiden naar alle vertrekken. Aan de linkerzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers, terwijl aan de rechterzijde de badkamer en toilet te vinden zijn. Aan het einde van de gang opent de ruime woonkamer met prachtig uitzicht op de straat naar de open keuken met inbouwapparatuur.

**Huurdetails**

Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 juli 2024 voor een huurprijs van €1780,- inclusief gas, water en licht (exclusief belastingen). De woning wordt volledig gemeubileerd verhuurd en is uitsluitend bestemd voor werkenden en expats die op zoek zijn naar comfort en stijl op een prachtige locatie aan het plantsoen.

Wil jij de luxe en gemak van wonen in het bruisende Groningen ervaren? Mis dan niet deze unieke kans om dit fantastische appartement te huren. Neem vandaag nog contact met ons op en maak jouw droom werkelijkheid!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.780 per maand

Oppervlakte

86m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Nieuwe Kijk in Het Jatstraat
  • 9712SG
  • Groningen

Vergelijkbaar aanbod