Geverifieerde verhuurder

Appartement Groningen

Oosterweg (9724CB)

Per direct beschikbaar

€ 1.295 p/m

90m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Beschikbaar per direct: ruim appartement (ca. 90m²) aan de Oosterweg met twee slaapkamers, gemoderniseerde badkamer en keuken op een ideale afstand van het stadscentrum en het centraal station. Gelegen in de populaire Oosterpoortbuurt met diverse voorzieningen in de buurt, zoals scholen, supermarkten en openbaar vervoer. Het centrum is binnen 5 minuten fietsen bereikbaar en op 10 minuten loopafstand. Het centraal station en de uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

Indeling: entree via de voordeur op de begane grond met trap naar de eerste verdieping. Ruime overloop, lichte woonkamer (ca. 17m²) aan de voorzijde, eetkamer (ca. 13m²) met inbouwkast aan de achterzijde, vernieuwde keuken (2023) en modern toilet en badkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een berging met witgoedaansluitingen en inbouwkast.

Kenmerken: ideale ligging nabij station en centrum; woonoppervlakte ca. 90m²; goed onderhouden woning uit 1878; gerenoveerde keuken en badkamer; energielabel C; twee ruime slaapkamers.

Huurvoorwaarden: €1.295 kale huur; excl. gas, elektriciteit en water, internet en tv; geen huisdieren of studenten; waarborgsom van 1 maand huur; huurders worden gescreend.

Deze informatie is niet bindend. Gezien het aantal aanvragen kunnen we niet op iedereen reageren. Bij uitnodiging voor bezichtiging nemen wij contact met u op.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.295 per maand

Oppervlakte

90m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Oosterweg
  • 9724CB
  • Groningen

Vergelijkbaar aanbod