Geverifieerde verhuurder

Appartement Emmen

Splitting (7826CN)

Per direct beschikbaar

€ 695 p/m

50m²

2 kamers

Omschrijving

HUURTOESLAG MOGELIJK!

Welkom in dit gezellige appartement gelegen aan de Splitting , 7826 CN in Emmen! Dit knusse appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 50 m2 en bevindt zich in het hart van Barger-Oosterveld, een levendige wijk in Emmen.

Ligging
Dit appartement is ideaal gelegen op loopafstand van diverse voorzieningen. Basisscholen, winkels en gezellige horecagelegenheden zijn allemaal binnen handbereik. En niet te vergeten, parkeren is hier geen probleem dankzij de ruime parkeergelegenheid direct voor de deur.

Indeling
Binnen tref je een praktische indeling met een keuken, woonkamer, slaapkamer, bergruimte en een toilet/doucheruimte. Het appartement beschikt over een eigen voordeur, wat zorgt voor extra privacy en gemak.

Beschikbaarheid
Dit appartement is in overleg beschikbaar. We zijn op zoek naar een nieuwe huurder die een werkgeversverklaring kan overleggen of die in staat is om minimaal 3 maanden loonstroken te tonen. Huursubsidie is toegestaan en huisdieren zijn helaas niet toegestaan in deze woning.

Ideaal voor starters, jonge stellen en werkende mensen
Dit appartement is perfect geschikt voor starters, jonge stellen en werkende mensen die op zoek zijn naar een fijne plek om te wonen. De ligging in het bruisende Barger-Oosterveld biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en vertier.

Pre-booking
Maak nu een afspraak voor een pre-booking en kom dit appartement zelf ervaren. Wacht niet te lang, want deze kans wil je niet missen!

Kies voor comfort en gemak in dit gezellige appartement in Barger-Oosterveld. Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige bewoner van deze prachtige woning.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 695 per maand

Oppervlakte

50m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Splitting
  • 7826CN
  • Emmen

Vergelijkbaar aanbod