Appartement Eindhoven

Kronehoefstraat (5612HK)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

110m²

3 kamers

Omschrijving

DROOMT U VAN EEN ELEGANT EN GEMAKKELIJK APPARTEMENT TYPE MAISONETTE MET ALLE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK? DAN IS DIT EEN UNIEKE GELEGENHEID!

Dit appartement is ideaal voor huurders die op zoek zijn naar een luxe en direct bewoonbaar appartement, met hoogwaardige afwerking.

Dit eigentijdse gemeubileerde appartement aan de Kronehoefstraat, gelegen op een toplocatie in Eindhoven, biedt een unieke kans om te genieten van modern wonen met alle voordelen van duurzaamheid. Met een energielabel A++ en een gasloos verwarmingssysteem draagt dit appartement bij aan een groenere toekomst. Het gebouw valt op door ambachtelijk metselwerk met veel details en een moderne vormgeving.

De Kroonhoef bevindt zich in een rustige, groene buurt in Eindhoven. Op loopafstand vindt u diverse winkels, scholen en sportfaciliteiten. Het bruisende en hippe centrum van Eindhoven en het prachtige Stadswandelpark zijn snel en eenvoudig te bereiken.

INDELING:
Bij de ruime entree op de begane grond heeft u de mogelijkheid om per lift of trap de derde verdieping te bereiken.

Aangrenzend aan de hal bevindt zich een luxe, aparte toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Daarnaast is er nog een ruime inpandige berging met aansluitingen voor was- en droogapparatuur (wasmachine aanwezig).

De hal biedt toegang tot alle vertrekken in het appartement. Op de vloer ligt een fraaie houtlook tegelvloer die doorloopt tot in de woonkamer, keuken, berging en slaapkamers. De woonkamer is een fijne, lichte ruimte met meerdere mogelijkheden voor indeling. Er is veel lichtinval, mede dankzij het prachtige op het zuiden gelegen balkon. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken, die modern is ingericht in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van diverse onder- en bovenkasten en inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser.

Via de stijlvolle trap bereikt u de vierde woonlaag, die is voorzien van twee zeer ruime slaapkamers en een fraaie luxe badkamer. De badkamer beschikt over een inloopdouche en een fraai badkamermeubel met wastafel, evenals een designradiator.

Dit appartement biedt tal van extra voordelen voor de bewoners. U beschikt namelijk over uw eigen privé, afgesloten overdekte parkeerplaats. Dit betekent dat uw voertuig te allen tijde veilig en beschermd staat, ongeacht de weersomstandigheden.

Bovendien is er ook een privé berging beschikbaar, wat ideaal is voor het veilig en georganiseerd opslaan van uw persoonlijke bezittingen, fietsen en meer. Deze extra ruimte biedt extra gemak en draagt bij aan een opgeruimde leefomgeving in uw appartement.

Details:
- instapklaar, gemeubileerd
- energielabel A++
- gasloos
- thermostaat met zoneregeling voor elke ruimte
- huurprijs Euro 2250,- incl. servicekosten en meubels excl. elektra, water en gemeentelijke belastingen
- waarborgsom 1,5 maand huur
- minimale huurperiode 12 maanden

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

110m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Kronehoefstraat
  • 5612HK
  • Eindhoven

Vergelijkbaar aanbod