Geverifieerde verhuurder

Appartement Eindhoven

Meerring (5658LC)

Per direct beschikbaar

€ 1.410 p/m

82m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het nieuwbouwplan HOOGHE HEER, gelegen aan de rand van het park van Meerhoven, zijn luxe afgewerkte 3-kamerappartementen beschikbaar voor de verhuur. Momenteel zijn we gestart met de verhuur van de 70 appartementen van fase 3! Deze appartementen zijn voorzien van een mooie pvc vloer, een modern ingerichte keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer, een losse berging en een heerlijke buitenruimte. Bovendien wordt een groot deel van de appartementen verhuurd met een eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex. De verwachte oplevering staat gepland voor september 2023.

HOOGHE HEER is gelegen aan de rand van het centrum van Meerrijk en grenst aan park Meerland, een groen en waterrijk park van ruim 100 voetbalvelden groot. Deze woonomgeving heeft oog voor duurzaamheid en verbinding, waardoor je vanuit jouw woning direct de natuur kunt verkennen. Stap bijvoorbeeld vanuit je voordeur de groene omgeving in voor een ontspannen wandeling of geniet van de zon. Het voelt hier elke dag een beetje als vakantie.

Vanuit deze groene oase ben je ook zo in het bruisende Eindhoven. Geniet van de diverse wereldkeukens in de Down Town gourmet market, ga shoppen en lunchen op Strijp S of ontspan met een borrel in de Stadsbrouwerij. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Parktheater of filmhuis Natlab.

Heb je interesse? Schrijf je dan in bij het project HOOGHE HEER via de projectwebsite.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.410 per maand

Oppervlakte

82m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Meerring
  • 5658LC
  • Eindhoven

Vergelijkbaar aanbod