Geverifieerde verhuurder

Appartement Doorwerth

Mozartlaan (6865GA)

Per direct beschikbaar

€ 1.125 p/m

70m²

3 kamers

Omschrijving

In verband met de overweldigende belangstelling in dit appartement, is het niet meer mogelijk een bezichtiging in te plannen.

In verband met de overweldigende belangstelling in dit appartement, is het niet meer mogelijk een bezichtiging in te plannen.





Wil jij huren in een duurzaam nieuwbouw appartement aan de Mozartlaan in Doorwerth?

Het appartement is centraal gelegen in Doorwerth, op loopafstand van diverse winkels, supermarkten en nabij uitvalswegen A50 en A12.

Het appartement beschikt over een eigen belinstallatie met video en speaker voorziening om de deur beneden in de centrale hal te openen.
De keuken is voorzien van een composiet werkblad in de kleur zwart, inductie kookplaat, combimagnetron, koel-/vriescombinatie, afzuigkap en een vaatwasser.
De badkamer is voorzien van keramische tegels in de kleur antraciet, wastafel met bijpassend planchet, douche, wasmachine aansluiting en een spiegel. Daarnaast heeft het appartement een eigen provisieruimte en een separaat toilet en 2 ruime slaapkamers.

Op de begane grond bevinden zich de privé bergingen voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen.


Bijzonderheden:
Huurprijs 1.125,00 per maand | Huurder verzorgt zelf nutsvoorzieningen | Huurperiode minimaal 12 maanden | Borgsom 1 maand huur | Inkomenseis 3x kale huur

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.125 per maand

Oppervlakte

70m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Inrichting

Kaal

Locatie van dit appartement

  • Mozartlaan
  • 6865GA
  • Doorwerth

Vergelijkbaar aanbod