Geverifieerde verhuurder

Appartement Diemen

Karel Appelhof (1112ZD)

Per direct beschikbaar

€ 1.650 p/m

96m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

- Locatie -
Holland Park is een prachtig stedenbouwkundig plan met veel water, groen en grachten. Het is een rustige en groene omgeving, waardoor het een fijne plek is om te wonen en makkelijk toegankelijk. Alles wat je nodig hebt in het dagelijks leven is in de buurt. Holland Park biedt 360 huurwoningen, variërend in oppervlakte van 45 m2 tot 143 m2. Of je nu op zoek bent naar een knusse woning of een ruim appartement, de appartementen zijn van alle gemakken voorzien!

Vlakbij Amsterdam
Vanaf Holland Park ben je binnen 10 minuten in Amsterdam. Metrohalte Verrijn Stuartweg is om de hoek en met de metro sta je zo in het centrum van de stad. Ook de snelwegen A10 en A1 zijn goed bereikbaar. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om met de fiets te gaan. Binnen een half uur fietsen door het mooie Amsterdam Oost ben je in het hart van de stad. De bereikbaarheid van Holland Park is dus uitstekend.

- Bijzonderheden Holland Park -
De zonnige woonkamer van de woning heeft een open keuken met hoogglans witte afwerking en inbouwapparatuur zoals een oven/magnetron, koelkast met vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, brede wastafel en handdoekradiator. Alle woningen hebben ook een berging waar je bijvoorbeeld fietsen en koffers kunt opbergen.

- Inkomensrichtlijnen -
Om in aanmerking te komen voor deze woning gelden inkomensrichtlijnen. Als alleenverdiener moet je bruto maandsalaris (inclusief vakantiegeld en 13e maand) 4 keer de vermelde huurprijs van de woning zijn. Voor tweeverdieners telt het tweede inkomen voor 50% mee. Bijvoorbeeld, voor een woning van €1000 per maand is het gezamenlijke bruto maandinkomen €4000 (€1000 x 4). In sommige gevallen kan er een waarborgsom worden gevraagd. Ben je zelfstandig ondernemer of gepensioneerd? Ga dan naar onze website voor meer informatie over de inkomensrichtlijnen.

- Wil je in aanmerking komen voor deze woning? -
Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf je dan in als woningzoekende via onze website.

Bij het selecteren van een kandidaat maken wij alleen gebruik van objectieve criteria zoals leeftijd, inkomenshoogte ten opzichte van de huurprijs, gezinsgrootte en vergelijkbare factoren. Er worden geen positieve of negatieve uitzonderingen gemaakt op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, religie of etniciteit van de woningzoekende.

Als er meerdere vergelijkbare aanmeldingen voor een woning zijn, wordt er willekeurig een kandidaat gekozen. Je ontvangt automatisch bericht hierover. Indien je niets hebt vernomen, ben je helaas niet geselecteerd. Je kunt altijd contact met ons opnemen om te vragen waarom er voor een andere kandidaat is gekozen. Wil je meer kans maken op een woning, geef dan meerdere voorkeuren op als je geïnteresseerd bent in meerdere woningen.

- Goed om te weten -
De getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning. Het huurcontract wordt aangegaan voor een periode van 12 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van een maand. Alle informatie met betrekking tot de woning is zorgvuldig samengesteld, maar het is slechts indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.650 per maand

Oppervlakte

96m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Karel Appelhof
  • 1112ZD
  • Diemen

Voorzieningen in de buurt

  • Cruyff Court Ajax Betondorp

    Toeristische attractie - 1,5 km

  • Verrijn Stuartweg

    Treinstation - 19m

  • Troefmarkt

    Supermarkt - 51m

  • Jacob's Kitchen

    Restaurant - 13m

  • Imax 3D

    Bioscoop - 2,3 km

  • Grand Cafe Berlin

    Café - 53m

  • Inholland University Of Applied Sciences

    Universiteit - 23m

  • Openbare Basisschool Het Atelier

    Basisschool - 65m

  • Augustinus College

    Middelbare school - 1,2 km

  • Academisch Medisch Centrum

    Ziekenhuis - 4,0 km

  • Amsterdam Airport Schiphol

    Vliegveld - 13,0 km

Vergelijkbaar aanbod