Geverifieerde verhuurder

Appartement Diemen

Jan Wolkerslaan (1112ZH)

Per direct beschikbaar

€ 1.677 p/m

78m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ben je geïnteresseerd? Ga naar de woningpresentatie op onze website en geef aan dat je interesse hebt. Voor de toewijzingscriteria verwijzen we je ook naar onze website.

Inkomenseisen en registratiedocumentatie: hiervoor verwijzen we je naar onze website.

Borg: de verhuurder kan om een borg vragen vanwege verschillende redenen, waaronder ook de werksituatie van de kandidaten.

Wijziging van de huurprijs: voor huurwoningen met een vrijgegeven huurprijs geldt een jaarlijkse maximale huurverhoging van CPI + 3%, tenzij de nationale overheid in een bepaald jaar een andere maximale huurverhoging heeft vastgesteld voor vrijgegeven zelfstandige huurwoningen. In het geval van een gereguleerde huurprijs stelt de overheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging vast.

Vb&t streeft ernaar om je te helpen een geschikte huurwoning te vinden. We vragen je om je kosteloos en vrijblijvend te registreren via onze website. Je kunt je registreren voor direct beschikbare woningen, maar ook voor woningen die in de toekomst beschikbaar kunnen komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie informeren wij je automatisch per e-mail wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan jouw woonwensen. Het registratieformulier is te vinden op onze website.

Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen we niet altijd voorkomen dat de informatie iets afwijkt van wat je ziet of hebt gezien in of rondom de woning. Dit kan met name van toepassing zijn op de tekst in de brochure, plattegronden en afmetingen. Hier kunnen dus geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.677 per maand

Oppervlakte

78m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Jan Wolkerslaan
  • 1112ZH
  • Diemen

Vergelijkbaar aanbod