Geverifieerde verhuurder

Appartement Diemen

Jan Wolkerslaan (1112ZH)

Per direct beschikbaar

€ 3.840 p/m

196m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit prachtige penthouse is ideaal gelegen, dichtbij diverse voorzieningen en faciliteiten. Het appartement biedt veel ruimte, een prachtig uitzicht en een moderne afwerking.

Binnen vind je een hal met een toilet, een trap naar de bovenverdieping en een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en er is genoeg ruimte voor een gezellige zit- en eethoek. Vanuit de woonkamer heb je directe toegang tot meerdere terrassen rondom het appartement.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, twee badkamers en extra terrassen aan beide zijden.

Het appartementencomplex is gunstig gelegen met diverse voorzieningen op loopafstand, waaronder winkels, sportfaciliteiten, restaurants, cafés en scholen. Je hebt uitstekende bereikbaarheid met het nabijgelegen station Diemen Zuid en diverse busverbindingen. Daarnaast zijn snelwegen zoals de A1, A2 en A10 gemakkelijk te bereiken. Het Diemerbos ligt vlakbij voor natuurliefhebbers.

Kenmerken:
- Huurovereenkomst: Minimaal één jaar, onbepaalde tijd
- Parkeermogelijkheden: Autoluwe wijk met blauwe parkeerzones. Verplichte afname van minimaal één parkeerplaats in parkeergarage onder het complex. Huurprijs parkeerplaats niet inbegrepen in huursom.
- Borg: Verhuurder kan om borg vragen afhankelijk van de situatie van de kandidaten.
- Huurprijswijziging: Voor geliberaliseerde huurwoningen geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij de Rijksoverheid een ander percentage vaststelt. Bij gereguleerde huurprijzen stelt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging vast.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.840 per maand

Oppervlakte

196m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Jan Wolkerslaan
  • 1112ZH
  • Diemen

Vergelijkbaar aanbod