Geverifieerde verhuurder

Appartement Diemen

Jan Wolkerslaan (1112ZH)

Per direct beschikbaar

€ 3.840 p/m

196m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Geïnteresseerd? Ga naar de woningpresentatie op onze website en geef aan dat je geïnteresseerd bent. Voor toewijzingscriteria verwijzen we je ook naar onze website.

Inkomensnormen en registratiedocumentatie vind je eveneens op onze website.

De verhuurder kan om een waarborgsom vragen, afhankelijk van de situatie van de kandidaten.

Voor huurwoningen met een vrije huur geldt jaarlijks een maximale huurverhoging van CPI +3%, tenzij de landelijke overheid een andere maximale huurverhoging heeft vastgesteld voor vrijesectorwoningen. Voor een gereguleerde huur bepaalt de overheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

Vb&t doet er alles aan om je te helpen bij het vinden van een passende huurwoning. Registreer je daarom kosteloos en vrijblijvend op onze website. Je kunt je inschrijven voor direct beschikbare woningen, maar ook voor woningen die in de toekomst beschikbaar kunnen komen. Op basis van jouw voorkeuren informeren wij je automatisch per e-mail over woningen die aan jouw eisen voldoen. Het registratieformulier vind je op onze website.

Hoewel we deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen kleine afwijkingen van de werkelijkheid niet worden uitgesloten. Dit geldt met name voor de tekst in de brochure, plattegronden en afmetingen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.840 per maand

Oppervlakte

196m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Jan Wolkerslaan
  • 1112ZH
  • Diemen

Vergelijkbaar aanbod