Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

1e Lulofsdwarsstraat (2521AZ)

Per direct beschikbaar

€ 1.612 p/m

81m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Per 1 juli beschikbaar! Modern gestoffeerd 2-slaapkamer appartement met prachtige PVC vloer op de zevende verdieping van Caland Dock.

Het appartement:
Vanuit de hal zijn alle kamers bereikbaar. Aan de linkerkant bevinden zich twee slaapkamers van ongeveer 12 en 11 vierkante meter, een ruime berging met wasmachine/droger aansluiting en een badkamer met ruime douche en wastafel. Het appartement heeft ook een apart toilet. Aan de rechterkant vind je de ruime woonkamer van ongeveer 37 m2 met open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer en de kleine slaapkamer is het balkon van ongeveer 6 vierkante meter bereikbaar.

Locatie:
De appartementen liggen in de nieuwe wijk Laakhaven West, vlakbij uitvalswegen zoals de A4 en A12. Het centrum van Den Haag is binnen enkele minuten bereikbaar. Station Hollandsspoor is ook op loopafstand.

Bijzonderheden:
Het inkomen moet 3,5 keer de maandelijkse huur zijn en er geldt een waarborgsom van 2 maanden huur. Studenten kunnen dit huis niet huren.

Foto's zijn van een vergelijkbaar appartement.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.612 per maand

Oppervlakte

81m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • 1e Lulofsdwarsstraat
  • 2521AZ
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod