Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

Frederikstraat (2514LJ)

Per direct beschikbaar

€ 2.150 p/m

115m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim 2-slaapkamer appartement op de 1e verdieping zonder huisvestingsvergunning vereist. Het appartement beschikt over een terras aan de achterzijde en een aparte berging op de begane grond. De woning is deels gemeubileerd met onder andere bedden, bank en eettafel met 6 stoelen.

Bij binnenkomst vind je een hal met toilet en garderobe, intercom en trap naar de eerste verdieping. De ruime woonkamer heeft een mooie parketvloer, een gas openhaard en toegang tot de moderne keuken met diverse apparatuur en het terras.

Daarnaast zijn er 2 slaapkamers, een moderne badkamer met inloopdouche en een aparte wasruimte met wasmachine en droger aanwezig. De gehele woning is voorzien van een prachtige parketvloer. Parkeerplaats apart te huur. Oppervlakte en prijs variëren, excl. gas/water/elektriciteit.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.150 per maand

Oppervlakte

115m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Frederikstraat
  • 2514LJ
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod