Foto appartement te huur in Den Haag - Burgemeester De Monchyplein
Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag - Burgemeester De Monchyplein

Per direct beschikbaar

€ 5.500 p/m

212m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Welkom bij Burgemeester de Monchyplein 10, een prachtige woning gelegen op een historische locatie van het voormalige stadhuis van Den Haag, in een van de meest geliefde buurten: Archipel. Deze woning biedt een ruime en duurzame leefruimte met vier slaapkamers, mogelijk een vijfde slaapkamer, drie toiletten en twee badkamers, perfect voor een groot gezin. Mis deze kans niet om te wonen op een centrale locatie met alle gemakken in de buurt.

Buurt:
Deze buurt biedt een levendige omgeving met de gezellige winkelstraat Bankastraat op loopafstand. Geniet van de bereikbaarheid van snelwegen en op slechts 15 minuten fietsafstand van het strand. Daarnaast bevind je je op loopafstand van de betoverende Scheveningse Bosjes en charmante straten zoals "Frederikstraat," "Javastraat," en "Denneweg," waar je kunt genieten van heerlijke eetervaringen. De woning is centraal gelegen en slechts enkele minuten fietsen van het centraal station, met tram 9 en bus 22 om de hoek. Bovendien beschikt het complex over een serene binnentuin met gras en een vijver.

Woning:
Deze ruime woning van 212 vierkante meter biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven. De woning onderging een grondige renovatie in 2023, met vernieuwde badkamers, toiletten en nieuw tapijt. De vloeren zijn geolied en vers geschilderd. De hoofdslaapkamer heeft directe toegang tot een luxe badkamer, voorzien van voldoende ruimte en een dubbele douche, waardoor een handige en exclusieve en-suite ervaring wordt geboden. Daarnaast is er een grote inpandige berging voor extra opslagbehoeften. Een extra kitchenette op de begane grond, uitgerust met een koelkast, gootsteen en opbergruimte voor servies, voegt verdere gemak toe.

Bovendien is de woning goed geïsoleerd vanwege de constructie en voorzien van dubbele beglazing, wat bijdraagt aan het duurzame en energiezuinige karakter met een energielabel B. Het complex wordt veilig beheerd met een gesloten entree en een intercomsysteem. Twee balkons laten je genieten van de buitenomgeving en frisse lucht. Een centraal verwarmingssysteem verwarmt het huis en beschikt over mechanische ventilatie door het hele huis, wat zorgt voor een aangename en gezonde leefomgeving.

De woning is inclusief een privé parkeerplek op beveiligd terrein, en er is een optie voor een parkeervergunning in geval van een tweede auto.

Opmerkingen:
- Beschikbaar vanaf 1 augustus
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden
- Huurprijs is exclusief kosten voor nutsvoorzieningen, tv en internet
- Privé parkeerplaats
- Berging van 12m2
- 4 slaapkamers
- Mogelijk gemeubileerd te huur
- Bouwjaar: 2002
- 1 maand borg

Mis de kans niet om te genieten van een ruime en uitstekend gelegen woning in de prachtige buurt Archipel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging in te plannen. Welkom thuis bij Burgemeester de Monchyplein 10!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 5.500 per maand

Oppervlakte

212m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Burgemeester De Monchyplein
  • 2585BD
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod