Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

Johannes Camphuijsstraat (2593CX)

Per direct beschikbaar

€ 2.695 p/m

85m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Luxe gerenoveerd appartement met dakterras en drie slaapkamers. Dit moderne appartement met luxueuze voorzieningen beschikt over prachtige houten vloeren, een design keuken, drie slaapkamers, een luxe badkamer, gloednieuw meubilair en een fantastische tuin! Ideaal gelegen op loopafstand van de winkelstraat Theresiastraat en het Haagse Bos.

Indeling
Entree op straatniveau. Ruime en lichte woonkamer. Nieuwe, design keuken met inbouwapparatuur. Drie ruime slaapkamers. Luxe badkamer. Apart toilet met fontein. Zonnig en ruim dakterras. Het appartement is volledig gerenoveerd met aandacht voor design en comfort, voorzien van houten vloeren, stalen industriële deuren, dubbele beglazing en gloednieuw meubilair.

Locatie
Gelegen in een rustige straat, dicht bij winkels, scholen en openbaar vervoer. Nabij de winkelstraten Theresiastraat en Hoytemastraat, de British School of The Hague en het Haagse Bos, evenals diverse andere grote parken. De buurt Bezuidenhout profiteert van de nabijheid van de belangrijkste straten en snelwegen, waardoor Rotterdam en Amsterdam dichtbij zijn.

Belangrijkste kenmerken
- Fantastisch dakterras!
- Nieuw gerenoveerd
- Nieuw gemeubileerd
- Voorzien van alle gemakken
- Houten vloeren
- Moderne badkamer
- Design keuken
- Vloerverwarming
- Ca. 90m2 woonoppervlak
- 3 slaapkamers
- Vaatwasser
- Wasmachine

Huurprijs: €2.695,- exclusief nutsvoorzieningen - Gemeubileerd.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.695 per maand

Oppervlakte

85m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Johannes Camphuijsstraat
  • 2593CX
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod