Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

Javastraat (2585AR)

Per direct beschikbaar

€ 2.750 p/m

88m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig gerenoveerd appartement gelegen in de Archipel buurt in Den Haag. Dit luxe appartement in een kleinschalig complex biedt alle comfort die je maar kunt wensen. Met een speciale indeling verdeeld over twee verdiepingen en mooie glazen deuren, kun je genieten van het fantastische zonneterras. Je hebt de mogelijkheid om een privé parkeerplaats te huren in de beveiligde ruimte achter het complex. De prachtige afwerking, mooie gevel en originele ornamenten maken het hier geweldig wonen. De Archipel staat bekend om zijn statige, groene lanen en de gezellige Bankastraat voor winkels en horeca. Dichtbij diverse internationale organisaties.

Indeling:
Entree, woon-/eetkamer met glazen deuren naar groot terras; moderne volledig uitgeruste open keuken met kookeiland; gastentoilet; berging; trap naar de 2e verdieping. Ruime slaapkamer met inloopkast en tweede terras; luxe badkamer met bad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet; wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
- Prachtig gerenoveerd en afgewerkt
- Gelegen in de mooie Archipel buurt
- Zeer luxe en modern
- Rijksmonument

Bijzonderheden:
- Huur is exclusief servicekosten, gas, water, elektriciteit, internet en TV
- Servicekosten bedragen €150 per maand
- Waarborgsom vereist
- Eenmalige bijdrage voor schoonmaak van €250

Voorwaarden:
Bij het huren van een woning via ons, is het verplicht dat een aantal gegevens worden verstrekt om de huurovereenkomst op te stellen, zoals kopieën van paspoorten van huurder en medebewoners en een kopie van het arbeidscontract of werkgeversverklaring met inkomensgegevens. Als de overeenkomst namens de werkgever wordt aangegaan, zijn er aanvullende documenten nodig zoals een uittreksel Kamer van Koophandel en kopieën van paspoorten.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.750 per maand

Oppervlakte

88m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Javastraat
  • 2585AR
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod