Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

Gerard Kellerstraat (2522ZT)

Per direct beschikbaar

€ 595 p/m

115m²

4 kamers

Omschrijving

4 Ruime kamers te huur in het gezellige Laakkwartier en Spoorwijk, Den Haag

Droom jij ervan om samen te wonen met je vrienden? Ben je op zoek naar een leuke locatie in Den Haag waar je kunt genieten van co-housing? Dan is dit jouw kans! Deze benedenwoning aan de Gerard Kellerstraat biedt meerdere ruime kamers voor 4-5 personen. Of je nu student bent, arbeidsmigrant of werkende, deze woning is perfect voor jou!

Lekker veel ruimte

De woning beschikt over maar liefst 4 kamers, wat betekent dat iedereen zijn eigen plekje kan hebben. Daarnaast is er een eenvoudige open keuken aanwezig, waar je samen met je huisgenoten heerlijke maaltijden kunt bereiden. In de badkamer vind je een ligbad en een wastafel, ideaal voor ontspannen momenten. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een zonnig terrasje met een vrijstaande berging waar je bijvoorbeeld je fiets kunt stallen.

Betaalbare huurprijs

De huurprijs voor elke kamer bedraagt slechts € 595,- per maand, exclusief gas, water, elektriciteit en overige kosten. Om te zorgen dat alles goed verloopt, vragen we een waarborgsom van 2 maanden huur. Je kunt je nieuwe plekje direct betrekken, want de aanvaarding van de woning is per direct mogelijk!

Co-housing concept

Bij co-housing draait het om samenzijn en gedeelde kosten. In deze woning is er één hoofdhuurder, wat betekent dat jullie samen een gezellige gemeenschap kunnen vormen. De doelgroep van deze woning bestaat uit studenten, arbeidsmigranten en werkenden die op zoek zijn naar een fijne plek met huisgenoten.

Maak snel je interesse kenbaar

Ben je enthousiast geworden over deze fantastische co-housing mogelijkheid? Aarzel dan niet langer en schrijf je snel gratis in! Wees er snel bij, want deze kamers zijn erg gewild. Plan direct een pre-booking om ervoor te zorgen dat jij straks kunt genieten van jouw nieuwe plekje in Den Haag.

Wacht niet langer, pak deze unieke kans en start het avontuur van co-housing in het gezellige Laakkwartier en Spoorwijk. Schrijf je vandaag nog in en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige hoofdhuurder van deze gezellige benedenwoning!

Let op: informeel taalgebruik

Dit is een informele tekst die gericht is op jonge huurders. We gebruiken "je" in plaats van "u" om een persoonlijke en toegankelijke sfeer te creëren. Dus als jij en je vrienden klaar zijn voor een gezellige co-housing ervaring, dan is dit de perfecte woning voor jullie! Aarzel niet en grijp deze kans voordat het te laat is.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 595 per maand

Oppervlakte

115m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Gerard Kellerstraat
  • 2522ZT
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod