Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

Raamweg (2596HL)

Per direct beschikbaar

€ 3.800 p/m

177m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het gewilde Benoordenhout ligt dit prachtige 3-slaapkamer, 2-badkamer duplex appartement met tuin, balkon en aparte externe opslagruimte. De locatie is zeer centraal, op loopafstand van het stadscentrum, internationale organisaties en parken. Openbaar vervoer dat naar de kust en het hart van de stad leidt, bevindt zich direct voor de deur en snelwegen zijn slechts enkele minuten rijden. Het appartement is zeer goed geïsoleerd (energielabel A) en heeft overal houten vloeren.

Op de bovenste verdieping bevindt zich de hoofdingang met een vestibule en gastentoilet. Dubbele deuren leiden naar de enorme woon-/eetkamer, die open is naar de strakke moderne keuken met geïntegreerde apparatuur, waaronder een Quooker (direct kokend water installatie) en een wijnkoelkast. Vanuit hier leiden nog een set dubbele deuren naar een balkon met trappen naar de tuin beneden. Op deze verdieping is er ook een slaapkamer met een ingebouwde boekenkast en een en-suite badkamer met douche, wastafel en toilet.

De onderste verdieping bestaat uit twee ruime slaapkamers, waarvan één toegang heeft tot het verlaagde terras, en een tweede badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Er is een aparte opslagruimte in de privétuin en een aparte wasruimte in het appartement.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.800 per maand

Oppervlakte

177m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Raamweg
  • 2596HL
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod