Geverifieerde verhuurder

Appartement De Kwakel

Vuurliniehof (1424KA)

Per direct beschikbaar

€ 879 p/m

56m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Vanaf eind maart starten de verhuur van woningen! Registreer nu als geïnteresseerde op de projectwebsite van Thamenhof en blijf op de hoogte van de huurappartementen.

Thamenhof biedt alles wat je zoekt in een prachtige nieuwe woonplek: groene omgeving en toch dichtbij de stad. In Uithoorn, tussen de Vuurlijn en Koningin Máximalaan, verrijzen 115 moderne nieuwbouwappartementen voor sociale, middel en vrijesectorhuur in Thamenhof. Een geweldige plek om te wonen voor starters, doorstromers en vitale ouderen. Gelegen in het hart van de Randstad en het Groene Hart, dichtbij belangrijke voorzieningen en uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht, Amstelveen en de rest van Nederland.

In Thamenhof krijg je een modern en licht huis met een heerlijk privébalkon. Ontspannen in je ruime woonkamer, culinair genieten in je moderne keuken en ontspannen in je complete badkamer. Je hebt één of twee comfortabele slaapkamers, een praktische berging en parkeerplaatsen onder de pergola of in de ondergrondse parkeergarage.

Thamenhof ligt dicht bij alle denkbare voorzieningen, zoals basisscholen, middelbare scholen, (sport)verenigingen en winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard. De gezellige jachthaven van Uithoorn en het horeca-aanbod in het centrum zijn ook vlakbij. Thamenhof biedt groen wonen met alle gemakken binnen handbereik.

Thamenhof biedt inclusief wonen voor iedereen, dus er is echt iets te kiezen. In Thamenhof biedt Newomij 115 moderne en volledig afgewerkte nieuwbouwappartementen te huur aan. Van alle appartementen - elk met een eigen balkon - zijn er 30 sociaal, twee in het middensegment en 83 in de vrije sector.

De appartementen zijn er in één- en tweeslaapkamervarianten. De woonoppervlakte varieert van 55 m² tot 100 m². De woningen zijn verdeeld over twee verschillende complexen en er zijn in totaal 85 beschikbare parkeerplaatsen.

Wanneer je in Thamenhof woont, ervaar je dagelijks de magie van het Groene Hart. Je loopt zo vanuit je voordeur de natuur in. Als je langs de nabijgelegen kronkelende dijkweg genaamd de Vuurlijn wandelt, raak je ondergedompeld in de rijke geschiedenis van de regio. Dit was ooit de plek waar troepen ongezien vanuit het ene fort naar het andere bewogen.

Overigens maakt de Vuurlijn deel uit van de beroemde Stelling van Amsterdam, een verdedigingslinie die sinds 1996 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Dicht bij huis kun je verschillende fietsroutes kiezen die je naar de mooiste plekjes in het Groene Hart brengen. Bijvoorbeeld, in minder dan 25 minuten fiets je naar de uitgestrekte Westeinderplassen.

Omgeven door prachtig groen, woon je in Thamenhof toch op een stedelijke en goed bereikbare plek. Je fietst naar de belangrijkste voorzieningen in het centrum van Uithoorn. En vanaf 2024 loop je in een paar minuten naar de tramhalte Aan den Zoom, die je snel naar Amsterdam brengt via de Uithoornlijn.

In Thamenhof ben je verzekerd van goede openbaar vervoer verbindingen met de rest van Nederland vanaf het begin. Met de auto bereik je Amstelveen in vijftien minuten via de N201 en N521. Amsterdam is net zo snel bereikbaar via de A9. Via de N201 en A2 ben je in een half uur in Utrecht.

De bouw is gestart. De appartementen worden naar verwachting medio 2024 opgeleverd. Houd de website in de gaten voor het begin van de verhuur.

Zie jij jezelf al wonen in Thamenhof? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite en we houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor vragen kun je mailen naar [email protected]

Kenmerken appartement

Prijs

€ 879 per maand

Oppervlakte

56m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vuurliniehof
  • 1424KA
  • De Kwakel

Vergelijkbaar aanbod