Geverifieerde verhuurder

Appartement Culemborg

Markt (4101BW)

Per direct beschikbaar

€ 1.600 p/m

190m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Per direct beschikbaar in het centrum van Culemborg: een ruime maisonnette aan de markt. Deze woning heeft maar liefst 4 slaapkamers, een ruime zolder en een zonnig dakterras op het zuidwesten. Op de begane grond vind je ook nog een berging.

De indeling van de woning is als volgt: op de begane grond is er een gedeelde entree met nummer 35, een meterkast, berging en trapopgang. Op de eerste verdieping vind je de entree van de woning, een hal, de eerste slaapkamer en het dakterras van ongeveer 30 m² op het zuidwesten. Vanuit deze slaapkamer kom je ook bij de wasruimte met een wastafel en de aansluiting voor het witgoed. Verder is er nog een badkamer met inloopdouche en wastafel, een apart toilet, een trapopgang naar de tweede verdieping en de woonkamer. De woonkamer is ca. 35 m² en lekker licht. Aangrenzend aan de woonkamer is de keuken met diverse inbouwapparatuur.

Op de tweede verdieping is er een ruime overloop met CV-ketel en toegang tot de 3 slaapkamers. Via één van de slaapkamers is er een vlizotrap naar de zolder, die als royale bergruimte dient.

Enkele huurvoorwaarden zijn: minimale huurperiode van 1 jaar, exclusief gas, water en elektra, een borg van 2 maanden kale huur en een inkomenseis van minimaal 3 keer de maandhuur als bruto gezamenlijk inkomen.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar [e-mailadres]. Je ontvangt dan een inschrijfformulier. Zodra alle benodigde documenten zijn ontvangen, zullen we je aanvraag in behandeling nemen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.600 per maand

Oppervlakte

190m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Markt
  • 4101BW
  • Culemborg

Vergelijkbaar aanbod