Geverifieerde verhuurder

Appartement Bunschoten-Spakenburg

Weikamp (3751AE)

Per direct beschikbaar

€ 1.400 p/m

65m²

2 kamers

Omschrijving

Modern appartement te huur in het bruisende Bunschoten-Spakenburg

Ben je op zoek naar tijdelijke woonruimte in een levendige buurt? Dan hebben wij de perfecte woning voor jou. Dit moderne appartement aan de Weikamp in Bunschoten-Spakenburg biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Of je nu een jong gezin hebt, een stelletje bent of werkende professionals, dit appartement is ideaal voor iedereen.

Ligging en buurt

Het appartement is gelegen in het hart van Spakenburg, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Vanaf hier ben je slechts 35 km verwijderd van zowel Amsterdam als Utrecht. Ook de historische stad Amersfoort ligt op slechts 12 km afstand. Met de auto, het openbaar vervoer of zelfs met de fiets kun je gemakkelijk de omgeving verkennen en genieten van al het moois dat deze steden te bieden hebben.

Interieur en voorzieningen

Dit ruime appartement beschikt over twee slaapkamers en is geschikt voor maximaal twee personen. De volledig ingerichte keuken is voorzien van een combi oven, kookplaat, koelkast, espresso apparaat en afwasmachine. Hier kun je naar hartenlust heerlijke maaltijden bereiden. Geen zorgen over vermaak, want er is een grote tv met Netflix en eigen WiFi aanwezig. Geniet van je favoriete films en series na een lange dag werken of verkenningstochten in de omgeving.

Voorzieningen zoals verwarming en koeling worden verzorgd door twee moderne airco's, die zorgen voor een aangename temperatuur gedurende alle seizoenen. Ook is er een wasmachine aanwezig, zodat je altijd schone kleren tot je beschikking hebt. Daarnaast is er voldoende bergruimte voor al je spullen en biedt de badkamer met vloerverwarming en ruime douche de ultieme ontspanning na een lange dag.

Privé tuin en parkeergelegenheid

Het appartement beschikt over een prive tuin waar je kunt genieten van het buitenleven. Hier kun je heerlijk ontspannen, een boek lezen of zelfs een barbecue organiseren op warme zomeravonden. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over parkeerruimte, want er is een parkeerplaats recht voor de deur. Gemak en comfort zijn hier gegarandeerd.

Ideaal voor verschillende doelgroepen

Dit appartement is perfect geschikt voor jonge gezinnen, stelletjes en werkende professionals. Of je nu gaat verbouwen, een overbrugging nodig hebt naar een nieuwe woning of een tijdelijke baan hebt gevonden in Spakenburg, deze volledig geïsoleerde woning met dubbel glas zal aan al je behoeften voldoen.

Huurprijs en energiekosten

De maandelijkse huurprijs bedraagt €1400, exclusief energiekosten. Deze kosten bedragen gemiddeld €100 per maand. Voor een goede prijs-kwaliteitverhouding krijg je een comfortabel en modern appartement tot je beschikking.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om deze geweldige woonruimte te bezichtigen. Dit is je kans om te genieten van alle gemakken en voorzieningen die dit appartement te bieden heeft. Wacht niet langer en maak van dit appartement jouw thuis in het bruisende Bunschoten-Spakenburg!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.400 per maand

Oppervlakte

65m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct tot 30 maart 2024

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Weikamp
  • 3751AE
  • Bunschoten-Spakenburg

Vergelijkbaar aanbod