Geverifieerde verhuurder

Appartement Beek (LB)

Aldenhofstraat (6191GP)

Per direct beschikbaar

€ 995 p/m

50m²

2 kamers

Omschrijving

Gezellig Gemeubileerd Appartement met Tuin te Huur in Beek

---

Hey jij daar! Op zoek naar een tijdelijke plek om te wonen in de mooie wijk Beek? Vanaf 5 maart 2024 hebben wij een knus gemeubileerd 2-kamer appartement beschikbaar voor maximaal 2 personen. Perfect voor jonge gezinnen, stelletjes of werkenden die een plekje zoeken om zich even thuis te voelen.

---

Toplocatie!

Dit appartement is gelegen in een rustige buurt van Beek maar toch op steenworp afstand van alle handige voorzieningen die je nodig hebt. Met de supermarkt op slechts 1.7 km afstand, het station op 3.4 km en het winkelcentrum en markt op 2.4 km, heb je alles binnen handbereik. Ook de uitvalswegen richting Maastricht, Heerlen en Sittard zijn makkelijk bereikbaar, net als het prachtige Valkenburg.

---

Wat kan je verwachten?

De woonruimte bevindt zich op de begane grond en beschikt over een badkamer inclusief toilet, een gezellige woon-slaapkamer en een keuken die van alle gemakken is voorzien: denk aan een elektrische kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, vriezer, combi magnetron én een wasmachine met droger. Daarnaast heeft dit appartement een fijne tuin waar je op het terras kunt genieten van de buitenlucht.

---

Huisdieren en inschrijving

Huisdieren zijn in overleg toegestaan en het is zelfs mogelijk om je officieel op dit adres in te schrijven. Zo voelt het al snel als jouw eigen plekje!

---

Interesse?

Voor slechts €995 per maand huur je dit geweldige appartement. Hier komen nog kosten bij voor elektra (€240), water (€29) en internet + tv (€75). Dus, ben jij klaar om je intrek te nemen in dit fijne stekkie in Beek? Laat van je horen!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 995 per maand

Oppervlakte

50m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct tot 31 mei 2024

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Aldenhofstraat
  • 6191GP
  • Beek (LB)

Vergelijkbaar aanbod