Geverifieerde verhuurder

Appartement Arnhem

Trans (6811HS)

Per direct beschikbaar

€ 1.225 p/m

62m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit gloednieuwe appartement is beschikbaar vanaf 30 juni voor een periode van maximaal 2 jaar. Met twee kamers, een luxe badkamer en een volledig uitgeruste keuken biedt het een comfortabele woonruimte van ongeveer 62m². Het appartement is centraal gelegen in Het Kadehuis, een bruisende gemeenschap waar wonen, werken en ontspannen samenkomen. Het heeft grote ramen die een uniek uitzicht op de stad bieden en beschikt over een dakterras van 18m², een eigen parkeerplaats, berging en gezamenlijke fietsenstalling.

De huurprijs bedraagt €1.225,- per maand, servicekosten zijn €60,- per maand en een verplichte parkeerplaats kost €65,- per maand. De totale huurprijs komt neer op €1.350,- per maand, met een waarborgsom van hetzelfde bedrag. Het appartement is gasloos en heeft energielabel A++, vloerverwarming, een berging en een lift. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en het appartement wordt opgeleverd met een PVC vloer, raambekleding en plafondverlichting. Er gelden specifieke huurvoorwaarden, waaronder een minimaal vereist inkomen van €4.300,- per maand en een maximale huurperiode van 2 jaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.225 per maand

Oppervlakte

62m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Trans
  • 6811HS
  • Arnhem

Vergelijkbaar aanbod